Betabitter Srdjan

Srdjan

    Sales Manager Consultancy & Training

Srdjan heeft jarenlang school en studie gecombineerd met basketbal op top niveau. Uiteindelijk heeft hij 5 jaar eredivisie gespeeld, een jaar in Spanje gespeeld en diverse internationale toernooien meegemaakt met het Nederlandse team. Na zijn studie, Strategisch Management aan de Erasmus Universiteit, is hij in 2013 gestart, als tester, in het Young Professional programma van Betabit. En al snel doorgegroeid tot product owner en testmanager. 

"Bij het eerste gesprek was er direct een goede klik, een goede match qua mentaliteit. Betabit heeft veel slimme en kwalitatief sterke mensen. En we werken bij hele mooie klanten. Zo heb ik in een relatief korte periode zelf bij 3 klanten gezeten, waar ik snel stappen heb kunnen maken. Als je goed presteert komen er vanzelf kansen."

In mei 2017 heeft Srdjan de rol van managing director bij Nul Tien, ons Servische kantoor in Belgrado, succesvol opgepakt. Een klein jaartje later, in februari 2018, heeft Srdjan de stap van managing director naar Regiomanager Den Haag gemaakt.