CED Europe

Wat van waarde is, moet van waarde blijven.


Behaalde resultaten

  • Inzicht dankzij Cloud Fit Test
  • Van lokale systemen naar de cloud
  • Optimaal gebruik van Azure PaaS
  • Snellere en efficiëntere service
  • Kansen Europese groei
IMG_7497Co.jpg

Over CED Europe

CED Europe is de full-service dienstverlener in waardebepaling en schadeafhandeling. De waardespecialist is een organisatie met 1500 medewerkers in 14 Europese landen. Hun visie: wat van waarde is, moet van waarde blijven.


CED wil Europese groei realiseren

Het is de ambitie van CED om nog meer mensen binnen Europa te helpen. Om deze groei te realiseren was het nodig om hun systemen van de lokale omgeving naar de Cloud te brengen. Ze zochten daarom een ervaren partner om hun met deze uitdaging te helpen. Betabit bleek de juiste keuze.


Migratie naar de cloud

Samen met CED is er gekozen voor onze Cloud Fit Test. Deze bewezen scan maakt direct inzichtelijk welke aanpassingen nodig zijn voor een succesvolle migratie. Op basis hiervan hebben we een migratieplan uitgewerkt. Daardoor konden we gelijk starten met de migratie naar de Azure PaaS Cloud. We hebben er voor gezorgd dat er optimaal van Azure PaaS componenten gebruik gemaakt kan worden.

We confidently and safely migrated the applications to Microsoft Azure. We never lost control.

— Jan Rubingh, IT Director, CED

Kansen op Europese groei

Dankzij onze Cloud Fit Test is snel duidelijk geworden welke aanpassingen nodig waren voor een succesvolle migratie. Deze migratie is in korte tijd uitgevoerd, waarbij continu de risico's in beeld waren en beheersbaar bleven. Hierdoor kan CED zich volledig focussen op het realiseren van de gewenste groei binnen Europa. En kan zij haar klanten sneller, efficiënter en goedkoper van dienst zijn.


Azure Cloud Fit Test

Hoogwaardige Azure services, intelligentie en DevOps scenario's zijn cruciaal voor moderne organisaties. Maar hoe kom je daar? Voor veel bedrijven is het overzetten van hun bedrijfskritische applicaties een grote stap. Wij maken het makkelijk. Met onze Cloud Fit Test weet je van te voren waar je aan toe bent.

Azure Cloud Fit Test
IMG_6887.jpg

Migreren naar de cloud?

Nog vragen? Marjolein helpt je graag verder


Contact


Werken bij

Ook aan dergelijke vraagstukken werken?