Hacker mindset - Cloud edition

Betabit Academie


Vroeger waren ‘security’ en ‘privacy’ zaken waarover je pas nadacht als het misging. Dat is nu niet meer zo. Nu zijn ze een dagelijks onderdeel van ons werk. We worden immers bijna dagelijks geconfronteerd met de gevolgen als er iets fout gaat

Certified Secure organiseert dit jaar voor Betabit de Hacker Mindset Experience Cloud-edition. Gedurende deze avond doe je allerlei praktische skills op en vergroot je je theoretische kennis. Bovendien is er voldoende ruimte om in brede zin van gedachten te wisselen over deze belangrijke onderwerpen.

Academie '18 - Security & Privacy - Hacker Mindset.PNG

Tijdens deze Hacker Mindset Experience
gaan de deelnemers gezamenlijk aan de slag met leuke en hands-on security challenges. Doordat de deelnemers op een interactieve en praktische manier samen werken aan IT Security ontwikkelen ze de juiste Hacker Mindset. Uiteraard gebeurt alles onder begeleiding van een instructeur van Certified Secure.

Deze Hacker Mindset Experience staat in het teken van de Certified Secure ‘MIST’ security challenge. De MIST security challenge is gebaseerd op een kwetsbare cloud-applicatie. We behandelen dan ook verschillende security-aspecten van applicaties die zijn gebaseerd op de cloud.


Hacker mindset - Cloud edition

Interesse? Petra helpt je graag verder


Contact


Betabit Academie

Kom jij bij ons werken?