Azure Functions in Azure Kubernetes Service

Op donderdag 18 april organiseert Betabit in samenwerking met Blaak Selectie weer een nieuwe kennissessie. Deze keer gaat het over “Azure Functions in Azure Kubernetes Service”.

Azure Functions In Azure Kubernetes Betabit Kennissessie

Deze avond laat onze collega Daniël in een praktisch overzicht zien wat Azure Kubernetes Service (AKS) is en hoe je hier Azure Functions in kunt draaien.

We beginnen met een introductie van Azure Kubernetes Service en Docker containers. Daarna zullen we een Azure Function in een Docker container laten draaien en deze container in AKS laten draaien. Dit alles wordt geïllustreerd met demo’s van de verschillende stappen; om van een Azure Function te komen tot een Azure Function gehost in AKS, en de verschillende Azure diensten die daar bij komen kijken. Onderweg zullen de verschillende concepten van Azure Kubernetes Service uitgelegd worden, zoals Nodes, Pods, Services en Namespaces.


Het event is gratis en zal plaatsvinden op donderdag 18 april in het Novotel Rotterdam Brainpark. Vanaf 18:00 uur ben je welkom voor een broodje en drankje. Om 19:00 uur start deel 1 van de presentatie, waarna er om 19:45 uur een pauze plaatsvindt van 30 minuten. Het tweede deel van de presentatie duurt tot 21:00 uur en we sluiten af met een borrel.

Inschrijven is verplicht:


Azure Functions in Azure Kubernetes Service

Meld je aan!


Azure Functions in Azure Kubernetes Service

Presentatie door Betabitter Daniël


Betabit vacatures

Kom jij bij ons werken?


Azure Functions in Azure Kubernetes Service

Nog vragen? Petra helpt je graag verder


Contact