Betatalks

Betabitters Rick & Oscar praten je bij over de nieuwste features en ontwikkelingen op het gebied van .NET en Azure.

In de nieuwste aflevering van Betatalks verzorgen de heren een uitgebreide introductie van Blazor. En in het bijzonder: Blazor Server. Binnenkort een tweede deel over Blazor.

In de zevende aflevering van Betatalks bespreken ze de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen rondom Azure Functions. Met bovenal een preview van Azure Functions V3!

In de zesde aflevering van Betatalks bespreken ze Azure Front Door. Wat is Azure Front Door? Hoe kan het jou helpen? En hoe kun jij het inzetten?

In de vijfde aflevering van Betatalks delen ze alles over configuratie in Azure. Wat zijn je opties? En hoe gebruik je ze? Rick en Oscar bespreken App Settings, App Configuration, Key Vault en Managed Identity.

In deze aflevering van Betatalks gaan de heren dieper in op C# 8. Ze demonstreren enkele coole nieuwe taal features van C# 8 die alleen beschikbaar zijn in .NET Core 3. En wat gaat het ons nog meer brengen?

In de derde aflevering is .NET Core 3 het onderwerp. Wat gaat het ons brengen? Met welke veranderingen moeten we rekening houden? En wanneer kunnen we er daadwerkelijk mee aan de slag? Rick en Oscar bespreken het met je.

In de tweede aflevering gaan ze dieper in op 'Developing Azure Functions'. Ze bespreken het creëren van nieuwe Azure Functions projecten met de Command Line Interface, het implementeren van Dependency Injection en het gebruik van triggers en bindings.

In de allereerste aflevering bespraken ze de hoogtepunten van Microsoft Build 2019, met onder andere Dependency Injection en het nieuwe premium plan voor Azure Functions.