Azure Cloud Fit Test

Veilig naar Azure met bestaande C# code. Sjoerd vertelt kort hoe de Cloud Fit Test jouw organisatie verder kan helpen.


Bedrijfskritische software

Hoogwaardige Azure services, intelligentie en DevOps scenario's zijn cruciaal voor moderne organisaties. Maar hoe kom je daar? Voor veel bedrijven is het overzetten van hun bedrijfskritische applicaties een grote stap. Wij maken het makkelijk.

By using the Cloud Fit Test we got a fast and clear overview of risky code and a set of logical steps to move our business critical system to Azure PAAS.

— Jan Rubingh, IT Director, CED

Intuitief dashboard

Ontdek of jouw code een goede fit heeft met de Azure Cloud. Na het uploaden van een C# applicatie analyseert de test de software en geeft in een dashboard duidelijke terugkoppeling van mogelijke knelpunten om naar Azure te gaan.


Aanvullende analyse

Onze Azure experts geven op basis van de resultaten van de scan aanvullend inzicht in mogelijke performance issues, risico's in beveiliging en onderhoudbaarheid van de applicatie in een Azure omgeving.


Duidelijke stappen naar Azure

Aan de hand van de resultaten uit de scan en de inzichten van onze consultants bepalen we welke aanpassingen in de code wenselijk of noodzakelijk zijn om goed over te kunnen naar het Azure platform. Soms zijn er geen of minimale aanpassingen nodig. Soms is migratie zeer af te raden. Met onze Cloud Fit Test weet je van te voren waar je aan toe bent.


Azure Cloud Fit Test

Interesse? Sjoerd helpt je graag verder


Vraag?