Azure Cloud Fit Test

Unieke aanbieding:* binnen 24 uur duidelijkheid over jouw applicatie naar Azure


Wil jij jouw applicatie overzetten naar de Microsoft Azure cloud en optimaal profiteren van de high-end services van dit platform? Met onze Cloud Fit Test heb je:

✔ Inzicht in de complexiteit en stabiliteit
✔ Inzicht in de onderhoudbaarheid
✔ Overzicht van de benodigde aanpassingen
✔ En toelichting van onze experts

By using the Cloud Fit Test we got a fast and clear overview of risky code and a set of logical steps to move our business critical system to Azure PAAS.

— Jan Rubingh, IT Director, CED

* Tijdelijke korting i.s.m. Microsoft

Tot 1 juli 2018 geven we in samenwerking met Microsoft € 1250,- korting op de scan en analyse. Neem snel contact met ons op en ontvang de scan en analyse voor slechts € 1950,-.


Bedrijfskritische software

Hoogwaardige Azure services, intelligentie en DevOps scenario's zijn cruciaal voor moderne organisaties. Maar hoe kom je daar? Voor veel bedrijven is het overzetten van hun bedrijfskritische applicaties een grote stap. Wij maken het makkelijk.


Intuitief dashboard

Ontdek of jouw code een goede fit heeft met de Azure Cloud. Na het uploaden van een .NET applicatie analyseert de test de software en geeft in een dashboard duidelijke terugkoppeling van mogelijke knelpunten om naar Azure te gaan.


Aanvullende analyse

Onze Azure experts geven op basis van de resultaten van de scan aanvullend inzicht in mogelijke performance issues, risico's in beveiliging en onderhoudbaarheid van de applicatie in een Azure omgeving.


Duidelijke stappen naar Azure

Aan de hand van de resultaten uit de scan en de inzichten van onze consultants bepalen we welke aanpassingen in de code wenselijk of noodzakelijk zijn om goed over te kunnen naar het Azure platform. Soms zijn er geen of minimale aanpassingen nodig. Soms is migratie zeer af te raden. Met onze Cloud Fit Test weet je van te voren waar je aan toe bent.


Azure Cloud Fit Test

Interesse? Sjoerd geeft graag een demo


Interesse?