Kennis van bedrijfskritische systemen

IMG 3262

Philips

Onze klanten hebben vanaf de eerste dag een beroep op ons gedaan omdat we iets speciaals kunnen. In de eerste opdrachten die onze oprichters Olav en Luc uitvoerden was het al spannend. Zo is ooit in onze beginjaren al het geld van Philips door onze software gegaan. Wij worden er bij gehaald als het bijzonder, complex en belangrijk is.


Migratie

Onze klanten hebben veelal oudere systemen die van cruciaal belang zijn voor hun succes. Het zijn onderscheidende systemen die ze in een eerdere periode zelf ontwikkeld hebben maar die in de huidige tijd vervangen moeten worden. Zo'n migratie zien wij als een soort open hart operatie: de patiënt ligt op de operatietafel maar moet wel blijven leven. Wij hebben ons hier door de jaren heen in gespecialiseerd.


Software gedreven organisaties

Onze klanten zijn organisaties die software inzetten om te winnen. Om zich te onderscheiden van de concurrentie. Ze zijn software gedreven en zien digitaal als centraal onderdeel van hun strategie. Ze zien hun software als een bedrijfskritisch platform waar hun markt van vandaag en morgen gewonnen of verloren wordt.


Microsoft Azure

Moderne infrastructuur is cloud. Het biedt grote voordelen in schaalbaarheid, snelheid en concurrentiekracht. Wij hebben ons als eerste in Nederland gespecialiseerd in Azure en werken hierin nauw samen met Microsoft. Wij zijn marktleider in Nederland in migratie en ondersteuning van software gedreven organisaties in Azure.


Kennis van bedrijfskritische systemen

Interesse? Sjoerd denkt graag met je mee


Contact