Softwarekwaliteit Meten

Meten is weten.

IMG 1485

De beste software

Uiteindelijk draait het allemaal om de kwaliteit van de software. Alleen daarmee kun je echt het verschil maken voor jouw klanten. Je wil weten of het team maximaal productief is en of het de juiste onderdelen bouwt. Wij meten dit.


Inzicht in mensen

De kwaliteit wil je continu inzichtelijk hebben en dit begint bij de mensen. Dat zien wij keer op keer. Zitten de juiste specialisten in het team? Zitten ze lekker in hun vel en doen ze de juiste dingen?


Proces

De processen en werkafspraken binnen het team zeggen veel over de samenwerking tussen de teamleden en hun efficiency. Hiernaast wordt de effectiviteit van het team bepaald door de afstemming en werkwijze met de klantorganisatie. Mag en kan het team de juiste dingen doen? Wij brengen dit op systematische wijze in kaart.


Inzicht in code

Met slimme tooling analyseren wij periodiek softwarecode. We kijken naar kwaliteit, veiligheid en onderhoudbaarheid. De uitkomsten delen wij met het team en onze klanten.


Beter worden

Door te meten en samen periodiek te evalueren leer je. Je wordt samen beter, efficiënter en effectiever. Dit is de basis van elk succes leert onze ervaring en die delen we graag met jou.


Softwarekwaliteit meten

Interesse? Sjoerd helpt je graag verder


Contact