Azure kennis

Meer en meer organisaties kiezen voor de voordelen die Azure ze kan bieden. Microsoft Azure bestaat inmiddels een kleine tien jaar en behoort tot de grootste cloudplatformen in de wereld. Een logische keuze. Wij zijn er vanaf de start bij betrokken en dat geeft ons unieke expertise. Onze ervaring en kennis kan ook die van jou zijn. We helpen je graag op weg.


Iets voor jou?

  • Opleidingen
  • Expertise inhuren
  • Proof of Concept
  • Technische routekaart
  • Artificial Intelligence en Azure
IMG 8187

Kennis delen

Om goed van de mogelijkheden van Azure gebruik te maken is kennis het startpunt. Ons opleidingsprogramma stelt ons in staat om onze kennis en jarenlange ervaring met jou te delen op een laagdrempelige manier.


Expertise inhuren

Krachtige Azure services bieden ongekende innovatieve mogelijkheden. Werken met Azure kent ook valkuilen. Gelukkig weten onze developers en testers precies waar ze op moeten letten en zetten die kennis in om met onze klanten de beste software te bouwen.


Proof of Concept

Met Azure kun je klein beginnen. Het meest uitdagende is misschien wel de eerste stap, maar die hoeft niet groot te zijn. We bespreken graag jouw ideeën en denken met je mee om samen in jouw organisatie de eerste meters te maken. Heb je al bestaande software die je naar Azure wilt brengen? Daar hebben wij de juiste oplossing voor met onze Cloud Fit Test.


Technische routekaart

Succesvolle organisaties weten waar ze naar toe willen. Veel van onze klanten vragen ons om te helpen hun strategie te vertalen naar een juiste technische route in Azure. Onze consultants hebben diepgaande Azure expertise en ervaring om jouw routekaart op te stellen.


Artificial Intelligence en Azure

Met jouw data en de kracht van Microsoft Azure zijn er eindeloos veel nieuwe mogelijkheden om jezelf te onderscheiden. Wij hebben een aanpak met Microsoft Azure Machine Learning die jou snel op weg helpt. 


Azure kennis

Nog vragen? Marjolein helpt je graag verder


Contact