Uitbreiding van mijn development team

Het is een steeds grotere uitdaging om je team op volle sterkte te houden. Laat staan om uit te breiden. Bij ons werken gemotiveerde en betrokken vakmensen. Onze developers en technisch testers komen maar al te graag jouw team versterken.


Iets voor jou?

  • Lead developers
  • Technisch testers
  • Nieuwe talenten
  • Nearshoring in Europa
IMG 0123

Lead developers

Kwaliteit en snelheid in softwareontwikkeling staan op gespannen voet met elkaar. Onze lead developers maken de juiste keuzes en voegen ervaring en kennis toe aan jouw team.


Technisch testers

Development teams willen presteren en goede software leveren. Een tester mag dan ook niet ontbreken in scrumteams. De technisch tester focust zich met toewijding en vakmanschap op de risico's. Technisch testen zit in ons DNA.


Nieuwe talenten

Elke uitdaging vraagt zo nu en dan om nieuwe invalshoeken en impulsen. Nieuwe betreders van de arbeidsmarkt die bij ons werken als developer of technisch tester zijn intelligent, streng geselecteerd en zeer betrokken. Succes en frisse ideeën verzekerd.


Nearshoring in Europa

Een team op afstand kan enorme verlichting brengen. Maar dan moet je wel weten wanneer het kan en hoe je het moet organiseren. Wij weten dat. We hebben 80 collega's in Servië die graag nader kennis met je maken.


Uitbreiding van mijn development team

Onze oplossingen


Ik zoek nu uitbreiding van mijn development team

Nog vragen? Marjolein helpt je graag verder


Contact