Onze unieke programma's

Academie '18 - Programma's.PNG

Het technologielandschap verandert voortdurend: nieuwe producten, wetten en programmeerfilosofieën komen en gaan. Zowel verwachte als onverwachte ontwikkelingen hebben invloed op ons werk en ons dagelijks leven. En aan ons de schone taak om al die ontwikkelingen bij te houden!

Met de opleidingen in de Betabit Academie geven we jou de bagage die je nodig hebt. Onze Academie biedt twee programma’s aan die gericht zijn op specifieke doelgroepen. Dit zijn het Betabit Young Professional Programma en het Betabit Allround Azure Specialist Programma. Beide programma’s zijn voor het grootste deel exclusief en ze zijn er speciaal op gericht om het maximale uit onze bijzondere talenten te halen.


BAAS Programma

Een programma voor ervaren ontwikkelaars die zich verder willen specialiseren in Cloud-development, architectuur en alles wat daarbij hoort. Zij hebben als gemeenschappelijk doel diepgaande kennis opdoen van de volledige PaaS-stack van Azure. Tijdens de BAAS sessies komen de allernieuwste technieken aan bod. Op speelse wijze maak je kennis met de services, SDK’s, tools en architectuuroplossingen en leer je deze toepassen.

IMG_2304.jpg

YP Programma

Dit programma is er voor afstudeerders, net afgestudeerden en in bijzondere gevallen ook voor omscholers. Als bijzondere Betabit Young Professional start je jouw carrière met een persoonlijke manager en een persoonlijk ontwikkelingsplan. Wij vertrouwen erop dat we jou met dit programma de kennis bieden die jij nodig hebt.

Lees er hier meer over
IMG 0319

Onze unieke programma's

Vragen? Iris helpt je graag verder


Contact


Onze unieke programma's

Onze vacatures