Betatalks the podcast

48. Modern Workplace solutions; Microsoft Viva, Loop and Teams Premium & the Dutch Women in Tech initiative - with Femke Cornelissen

In deze aflevering praten we met Femke Cornelissen, Technical Evangelist bij Wortell en medeoprichter en Community Manager van Dutch Women in Tech. Femke is de host van Microsoft talks op Twitter Spaces, waar ze Microsoft oplossingen bespreken, en een Microsoft 365 blogger met alleen Nederlandse content. We praten over haar rol als Technical Evangelist, waar ze het woord verspreidt over Microsoft Modern Workplace; de oplossingen, wat er nieuw is en alles wat ermee te maken heeft. Bijvoorbeeld Microsoft Viva, wat een productiviteitstool is voor een betere werkgever- en werknemerservaring. We duiken in de functies en voordelen van Viva. We praten over het Dutch Women in Tech initiatief, dat tot doel heeft meer vrouwen betrokken en geïnteresseerd te krijgen in IT. Ze legt ook uit dat ze talks host op Twitter Spaces om kennis te delen, met verschillende mensen met verschillende perspectieven te praten en discussies over specifieke onderwerpen mogelijk te maken. Last but not least praten we over Microsoft Ignite en de aankondigingen daar over Microsoft 365. In het bijzonder over Microsoft Loop en Teams Premium.

Over deze aflevering en Femke Cornelissen in het bijzonder: je kunt @Femkedebruin vinden op Twitter & GitHub. Bekijk haar website and lees al haar Tech blogs. Hier kan je haar community 'Dutch women in tech' vinden. En, luister en bekijk haar 'Cloud Conversations' op Twitter.

Over Betatalks: bekijk onze video's en praat mee op ons Betatalks Discord kanaal


Terug naar het overzicht van alle podcasts