Betatalks live

Bekijk hier on demand alle Betatalks live webinars.


Mis geen webinar of aflevering

Schrijf je in voor onze updates


'Maximize the Cloud!'

In deze sessie gaan Rick & Oscar wat dieper in op cloud native concepten en diensten. Het uur wordt gevuld met technische content en demo's die je helpen je meer op je gemak te voelen bij cloud native concepten.

Bekijk nu

Betatalks Live 8 Maximize The Cloud

'To the Cloud! Now what?'

Je hebt de keuze gemaakt om te migreren naar de cloud, maar.. wat nu? In deze Betatalks live bespreken Rick en Oscar de voorbereidingen die je moet treffen en de verschillende scenario's die je kunt doorlopen om het succesvol te laten verlopen. Ze gaan hands-on met enkele van de belangrijkste services van Microsoft Azure, zodat je een vliegende start kunt maken.

Bekijk nu

Betatalks Live To The Cloud. Now What

'Venturing into the (Azure) Cloud'

In deze Betatalks live webinar gaan Rick & Oscar in op de verschillende scenario's om naar Azure over te stappen. Deze eerste van een reeks van drie webinars die vooral interessant zijn voor ISV's, helpt je te bepalen welk overstapscenario het beste bij jouw situatie past.

Bekijk nu

Venturing Into The (Azure) Cloud 7 Okt 20

'Kicking off Serverless September: the present and future of Serverless'

In de vijfde Betatalks live werpen Rick en Oscar een korte blik op wat we al weten over Serverless in Azure, ze gaan in op wat er nieuw is en ze bespreken waar het naartoe gaat. 

Bekijk nu

Kicking Off Serverless September The Present And Future Of Serverless

'Virtual Vaults, born in the cloud – Key takeaways for your cloud journey'

In de vierde Betatalks live bespreken Oscar en Rick, met Virtual Vaults als referentie-case, de belangrijkste ingrediënten voor een succesvolle cloudreis, en vooral voor het ontwikkelen van born-in-the-cloud-applicaties.

Nu on demand

Betatalks Live; Virtual Vaults, Born In The Cloud (Webinar, July 1, 1.30 2.30)

'Azure DevOps vs. GitHub: Clash of the Titans'

In de derde Betatalks live duiken Oscar en Rick in Azure DevOps en GitHub. Ze bespreken het verleden en heden, en bovenal de belangrijke vraag: waar plaats ik mijn code?

Nu on demand

Betatalks 3

'New world, new skills - Remote first with Visual Studio Codespaces and Live Share'

In de tweede Betatalks live laten Rick en Oscar zien hoe je de kracht van Visual Studio Codespaces en Visual Studio Live Share optimaal gebruikt.

Nu on demand 

Betatalks Live Remote First With Visual Studio Codespaces And Live Share Webinar On Demand (1)

'Sharing your gold with Azure Data Share'

Data is het nieuwe goud en het uitwisselen van data hoort op een eenvoudige en veilige manier te gebeuren. In deze eerste webinar laten ze zien wat Azure Data Share hierin kan betekenen, wat het precies inhoudt en hoe het werkt. 

Nu on demand

Betatalks Live Sharing Your Gold With Azure Data Share Webinar On Demand (1)

Bekijk ook onze Betatalks afleveringen