Kasper Nova Operationeel Directeur Betabit

Dirk Vaessen nieuwe Regiomanager Rotterdam

Kasper Nova Betabit

Kasper Nova, werkzaam bij Betabit sinds augustus 2004, versterkt per 1 februari 2018 het directieteam van Betabit als Operationeel Directeur. Kasper is na zijn studie Entrepreneurship & Business Strategy aan de Erasmus Universiteit Rotterdam in dienst getreden bij Betabit als consultant. Hij groeide uit tot Operationeel Manager en sinds 2010 vervulde hij de rol van Regiomanager Rotterdam.

Ik heb Betabit meegemaakt van heel klein tot waar we nu staan: letterlijk van drie medewerkers met laptops op kartonnen dozen naar een volwassen organisatie en marktleider in Azure development. Wij hebben een unieke cultuur, grote verbondenheid en veel talent. En dat is geen toeval. Daar is altijd heel hard aan gewerkt. In mijn nieuwe rol kan ik me juist daar volledig op blijven richten.

— Aldus Kasper Nova over zijn nieuwe rol

De rol van Regiomanager Rotterdam wordt overgenomen door Dirk Vaessen. Ook Dirk werkt al vele jaren bij Betabit. In 2009 trad hij in dienst als consultant en sinds januari 2017 werkt Dirk bij Betabit Eindhoven als Managing Consultant en P-Manager. Per 1 februari zal hij verantwoordelijk zijn voor de verdere groei van kantoor Betabit Rotterdam.

Kasper is vanaf dag één meegegroeid met het bedrijf en Dirk werkt ook al bijna 10 jaar bij ons. Ik ben er heel trots op dat wij deze groeistappen kunnen zetten met collega’s van het eerste uur. Kasper en Dirk staan echt voor onze kwaliteit, kernwaarden en het plezier dat we hebben met elkaar. Dat is van onschatbare waarde in ons bedrijf en voor onze dienstverlening.

— Directeur Luc Gimbrère

Kasper Nova Operationeel Directeur Betabit
Nog vragen? Marjolein helpt je graag verder

Contact