Maatwerk software versnelt jouw strategie en ambities

Je wilt maatwerk software want je wilt verder met je organisatie of team. Snelheid maken. Je weet dat je veel meer kan bereiken; jouw klanten, organisatie en partners sneller en beter helpen. Maar dan moet de software wel naadloos aansluiten bij de plannen en processen, bij de unieke behoeften van jouw bedrijf. De software moet de strategie en ambities versnellen, niet beperken of vertragen. Kortom, je hebt een maatwerk oplossing nodig.

We zien geregeld dat organisaties hun plannen en processen aanpassen op basis van de beschikbare software. Dat is vaak funest voor de groei van je bedrijf. Standaard software, die vaak een vaste en algemene set van functionaliteiten biedt, volstaat al snel niet meer. Je ervaart beperkingen: het is omslachtig, ineffectief, inefficiënt, niet schaalbaar, onvoldoende aanpasbaar en niet flexibel. Het kost te veel tijd én geld. Met tot gevolg dat de ambities en plannen afgezwakt of niet waargemaakt worden.

Logisch dat je op zoek gaat naar antwoorden op maat. Software op maat. Maatwerk software biedt vele voordelen: van het efficiënter uitvoeren van bedrijfsprocessen, het automatiseren van processtappen, het versterken van een product, het vergroten van het onderscheidend vermogen ten opzichte van je concurrentie, en het verbeteren van de klant- of gebruikerservaring. Met andere woorden, je optimaliseert je bedrijfsprocessen en de (klant)beleving en versnelt de uitvoer van jouw plannen.

Betabit kan jou hier op verschillende manieren bij ondersteunen. Wij ontwikkelen maatwerk software, de beste bedrijfskritische systemen, voor en met onze bijzondere klanten. Met inmiddels ruim 14 jaar Azure ervaring, 175 vakmensen in Nederland en 50 in Servië zijn wij marktleider in softwareontwikkeling, -duiding en opleiding in Microsoft Azure. Van cloud native development tot beheer en onderhoud, van software (security) assessments tot gepersonaliseerde opleidingen.

Samen kijken we wat de beste maatwerk software oplossing voor jou is.


Jouw software applicatie van A tot Z

Uiteindelijk gaat het er jou om dat jullie software idee of plan omgezet wordt in de perfecte maatwerk applicatie(s). Je weet namelijk wat je moet creëren om de volgende stap te zetten. Het ontbreekt echter aan ontwikkelkennis, -kunde of capaciteit. Als jij geen toegewijd ontwikkelteam hebt dat je kunt versterken of opleiden, of dat je vrij kan maken voor de ontwikkeling van deze software, doe je er goed aan om jouw softwareproduct volledig door ons te laten bouwen. Betabit biedt een totaaloplossing voor maatwerk software, één waarbij we de volledige softwareontwikkeling van jouw (gewenste) applicatie of systemen op ons nemen.

Wij kunnen softwareprojecten en de realisatie van jouw applicatie volledig uit handen nemen; van A tot Z. Van de eerste analyse van jouw wensen en doelen, naar de creatie van concepten en designs, de ontwikkeling en implementatie van de software, tot beheer en ondersteuning na implementatie. Samen bepalen en ontwikkelen wij de perfecte maatwerk oplossing die aansluit op de specifieke wensen en eisen van jouw bedrijf.

En staat jouw software vervolgens met succes live, dan wil je jouw eindgebruikers natuurlijk ook gelukkig houden. Met proactief onderhoud en volledig beheer, Managed Services, kunnen wij zorgen dat jouw applicatie in topconditie blijft.


Software consultancy

Wil je jouw bestaande systemen en applicaties verder uitbouwen en upgraden met maatwerk, dan heb je specialistische kennis en ervaring nodig. Dit ligt niet direct voor het oprapen, zeker niet op het gebied van softwareontwikkeling.

Soms helpt het om een buitenstaander mee te laten kijken. Iemand die jouw softwareplannen en wensen onder de loep kan nemen, die met een frisse blik naar jouw uitdagingen kijkt en meedenkt over de juiste technische route. Onze Principal Cloud Architects - zeer ervaren Microsoft Azure specialisten - gaan graag met jouw team aan de slag en na een paar uur of een (halve) dag ben jij een stuk wijzer. Beloofd.

Wil je echt vaart maken met jouw softwareplannen, dan loont het om de specialistische kennis en ervaring in te huren. Goede software begint namelijk bij een goed ontwikkelteam. Je hebt ervaren developers en testers nodig. En het is steeds moeilijker om goede ontwikkelaars aan je organisatie te binden. Dit kan een gevaar zijn voor de continuïteit en ondersteuning van de softwareontwikkeling.

Gelukkig kunnen onze ervaren developers en technisch testers direct waarde leveren. Ze weten precies waar ze op moeten letten en zetten die kennis in om met onze klanten de beste software te bouwen. Onze Azure consultants komen maar al te graag jouw team versterken.


Software training op maat

Kennis is dus het startpunt als je maatwerk wilt. Vanuit dit perspectief kun je er ook voor kiezen om jouw software ontwikkelteam(s) naar een hoger niveau te tillen. Door jouw developers de benodigde specialistische kennis en ervaring op te laten doen. Betabit biedt gespecialiseerde software trainingen die in gelijke tred loopt met de belangrijkste ontwikkelingen in ons vakgebied.

De beste onderdelen uit ons eigen opleidingscurriculum kunnen door jouw developers gevolgd worden. Het gaat om offline en online software trainingen gepersonaliseerd naar ieders kennisbehoefte en op basis van de wensen van jouw organisatie. Het unieke, op maat gemaakte opleidingsprogramma zorgt ervoor dat jij snel, interactief en op een laagdrempelige manier aan de benodigde software kennis komt. Een belangrijke stap naar het zelf ontwikkelen en onderhouden van maatwerk software.


Onderscheidend vermogen

Maatwerk software is een investering in de toekomst van jouw bedrijf. En zoals je leest zijn er verschillende wegen te bewandelen om tot de beste bedrijfskritische software voor jouw organisatie te komen. Gebruiksvriendelijke, slimme maatwerk software die voorkomt dat er veel tijd en geld verloren gaat. Die zorgt voor onderscheidend vermogen, zodat jij jouw klanten, organisatie en partners nog beter kan helpen. Wij denken graag met je mee.


We denken graag met je mee
Meer weten over onze maatwerk services?