Microsoft

18 jaar partnerschap

Betabit Microsoft

Jarenlange toewijding en focus

Om te kunnen presteren moet je focussen. Wij zijn daarom volledig toegewijd aan Microsoft technologie. Al ruim tien jaar geleden, in 2008, hebben wij als allereerste in Nederland een harde en strategische keuze voor het Microsoft Azure platform gemaakt. Want de software die wij bouwen is bedrijfskritisch en vraagt om robuuste leveranciers met een bewezen staat van dienst.


Microsoft Gold Partner

Als eerste Nederlandse partner ontwikkelden wij applicaties op het Azure Platform. Onze jarenlange ervaring met en trouw aan de Azure Cloud maakt ons marktleider in ons veld.

We zijn dan ook officieel Gold partner op het gebied van Cloud Platform, Application Development, Application Integration, DevOps, Data Analytics en Data Platform. Met Microsoft ontwikkelen wij specifieke oplossingen die we samen actief in de markt zetten.

Daarnaast zijn we ook een Microsoft Learning Partner met dank aan ons opleidingsaanbod.

 • Microsoft Gold Partner

  Cloud Platform

 • Microsoft Gold Partner

  Application Development

 • Microsoft Gold Partner

  Application Integration

 • Microsoft Gold Partner

  DevOps

 • Microsoft Gold Partner

  Data Analytics

 • Microsoft Gold Partner

  Data Platform


Investeren in Microsoft partners

Microsoft werkt nauw samen met partnerbedrijven die productsoftware ontwikkelen op het Azure platform want het succes van deze partner is direct ook het succes van Microsoft. Dit type partner van Microsoft heeft hele specifieke wensen en knelpunten als het om softwareontwikkeling gaat. Wij lossen deze knelpunten op en daar gaan wij heel ver in. Wij bewijzen dit dagelijks en investeren zelfs in bedrijven die net zo ver durven te gaan als wij.


Vragen? Sjoerd helpt je graag verder


Contact