Softwareprojecten

Jouw idee omgezet in de beste bedrijfskritische software, de perfecte applicatie. Wij zorgen dat jij hier geen omkijken naar hebt. Zodat jij je kan focussen op datgene wat jouw organisatie onderscheidend maakt. Zodat jij jouw klanten nog beter kunt helpen.


Waarom?

  • Productrealisatie; van A tot Z
  • Effectief en flexibel ontwikkelen
  • Hoogwaardige software kennis
  • Persoonlijke, open communicatie.
  • Proactief beheer en onderhoud
Software projecten

Toegevoegde waarde voor jouw klanten

Het bedenken, ontwikkelen en beheren van technisch hoogwaardige softwareproducten kost veel tijd en energie. Bovendien vergt dit toewijding en specialistische kennis. Wij bieden dit als marktleider in Azure softwareontwikkeling in Nederland. Met cloud-native development zetten wij jouw software idee om in de perfecte applicatie.

Bij Betabit Projecten begint dit met samenwerken aan een afgebakend doel, in een op maat samengesteld team. Zo leren we elkaar gaandeweg kennen en bouwen we aan vertrouwen. Maar uiteindelijk draait het om de uitvoering en de kwaliteit van de software. Wij zorgen dat jij hier geen omkijken naar hebt, dat jij uiteindelijk toegevoegde waarde kan leveren aan jouw klanten.


Jouw voordelen op een rij

Productrealisatie uit handen genomen
Geen omkijken naar een deel of het gehele ontwikkeltraject. Zowel concept en strategie, design en ontwikkeling, als service en beheer na oplevering. Van toetsing, advies en inzicht omtrent digitale ambities, doelen en strategie naar concrete handvatten, benodigdheden en vervolgstappen.

Effectief en flexibel ontwikkelen
Continu bewaking van de voortgang en aandacht voor optimalisatie en verbetering. Snel signaleren en oplossen van software risico’s en problemen. En dankzij continue feedback en validatie leveren wij snel een werkend softwareproduct.

Hoogwaardige software kennis en kunde
Onze toegewijde developers en testers hebben jarenlange Azure ervaring en kennis en zijn geselecteerd na een strenge selectie op basis van hard en soft skills. Zij passen de modernste technieken, nieuwste ontwikkelingen en best practices toe en zorgen voor diepgaand inzicht in de softwarekwaliteit. En dat tegen gunstige nearshoring tarieven.

Persoonlijke, transparante communicatie
Direct contact, persoonlijke ondersteuning en concrete verwachtingen vormen het startpunt van onze relatie. We werken met vaste standaarden, goed gedocumenteerd en bieden continu inzicht. De periodieke evaluatie en transparante communicatie leiden tot constante verbetering.


Deel je documenten en relevante informatie
Stuur ons je Request For Proposal (RFP)

Vragen? Nick helpt je graag verder


Contact