'Venturing into the (Azure) Cloud'

De opname van de webinar is nu on demand beschikbaar.

'Venturing Into The (Azure) Cloud Betabit

Er zijn veel manieren om te profiteren van een overstap naar de cloud, maar het startpunt is niet altijd voor de hand liggend, zoals een enkele greenfield-applicatie of een compleet on-premise datacenter. Het is bijna altijd een complexe en unieke mix van apps en services.

In deze sessie gaan we in op de verschillende scenario's om naar Azure over te stappen. Deze eerste van een reeks van drie webinars die vooral interessant zijn voor Independent Software Vendors, helpt je te bepalen welk overstapscenario het beste bij jouw situatie past.

De volgende twee sessies gaan dieper in op cloudconcepten waarmee je het meeste uit Azure haalt. Aan het einde van de sessie zal er een open Q&A zijn en een optionele privé follow-up om eventuele aanvullende vragen te beantwoorden.

Interessant voor:  Voornamelijk voor software development managers, CTO’s, CEO’s, (lead) software developers en architecten, IT professionals en consultants die werkzaam zijn voor een ISV die nog niet volop gebruik maakt van Azure.

De opname van de webinar is nu on demand beschikbaar.


Je ontvangt een link naar de webinar
Wil je de webinar ontvangen?

Presentator - Oscar van Tol
Hoofd Cloud Architect, CTO Virtual Vaults

Presentator - Rick van den Bosch
Hoofd Cloud Architect, Microsoft MVP