'Virtual Vaults, born in the cloud – Key takeaways for your cloud journey'

De opname van de webinar is nu on demand beschikbaar.

Betatalks Live Sharing Your Gold With Azure Data Share Webinar April 24, 11AM (2) (1)

Het is geweldig om software te bouwen met de nieuwste en beste services die de cloud ons biedt. De enorme kracht is oneindig, maar dat geldt ook voor de keuze en continue verandering. Om met uw teams orde te scheppen in de chaos, zijn vaardigheid, inzet, eigendom en training vereist. Bedrijfscultuur is een belangrijk ingrediënt om succesvol te zijn met technologie.

Van startup naar scale-up: een use-case
Virtual Vaults, een Azure SaaS-bedrijf, is binnen 5 jaar uitgegroeid van startup tot marktleider. Sinds 2014 helpen ze hun klanten met slimme en veilige datarooms.

Met Virtual Vaults als referentie-case bespreken Oscar en Rick de belangrijkste ingrediënten voor een succesvolle cloudreis, en vooral voor het ontwikkelen van born-in-the-cloud-applicaties. Ze zullen hun belangrijkste tips en lessen delen, van greenfield tot heden: hoe ze het softwareontwikkelingsproces hebben geoptimaliseerd en de juiste omgeving hebben gecreëerd voor succes in de cloud.

Interessant voor: Software development managers, CTO’s, CEO’s, (lead) software developers en architecten, IT professionals en consultants.

De opname van de webinar is nu on demand beschikbaar.


Je ontvangt een link naar webinar

Wil jij de webinar ontvangen?