Azure ISV Assessment

Een cloud-migratie strategie op maat, met heldere vervolgstappen en diepgaand inzicht in de softwarekwaliteit. Specifiek voor Independent Software Vendors.


Cloud-migratie strategie op maat

 • Praktische, duidelijke vervolgstappen
 • Risico's, knelpunten en kansen
 • Persoonlijke Azure expertise
 • Diepgaand inzicht in softwarekwaliteit
 • Applicaties gemoderniseerd
Azure ISV Assessment Betabit

Duidelijke stappen naar Azure

Hoogwaardige Azure cloud-services, intelligentie en DevOps scenario's zijn cruciaal voor moderne, succesvolle organisaties. Dit geldt in het bijzonder voor Independent Software Vendors. Veel ISVs zijn overtuigd van de grote voordelen van de cloud, maar de stap naar Azure PaaS is groot en complex.

Wij maken het makkelijk met ons Azure ISV Assessment. Hiermee weet je direct waar je aan toe bent en wat je te doen staan. Je verkrijgt praktische aanbevelingen en duidelijke vervolgstappen om jouw cloud-migratie, en toekomstige softwareontwikkeling, tot een succes te maken.


Inzicht in één dag

Onze Azure experts gaan, tijdens een eendaagse workshop, samen met jouw team aan de slag. Waar zien we mogelijke knelpunten bij de transitie naar Azure? Hoe kunnen we die voorkomen of oplossen? En waar liggen er kansen?

Stap voor stap analyseren we jullie vragen en zaken als performance issues, beveiligingsrisico’s, integratiemogelijkheden en het onderhouden van de applicatie in Azure. Onze experts bepalen welke aanpassingen wenselijk of noodzakelijk zijn om goed over te kunnen naar Azure.

 • Microsoft Azure Specialist for ISVs

  Betabit is door Microsoft geselecteerd als Azure Specialist for ISVs, 1 van 35 wereldwijd. Dankzij onze jarenlange toewijding aan, ervaring met en diepgaande kennis over Azure.

 • Microsoft Gold partner

  Cloud Platform
  Cloud Application Development
  DevOps


Inzicht in softwarekwaliteit

Dit doen we aan de hand van enkele essentiële aspecten van jouw software: de complexiteit, compatibiliteit, interoperabiliteit en aanpasbaarheid. Met slimme tooling brengen wij dit op systematische wijze in kaart. Jij verkrijgt direct inzicht in de softwarekwaliteit van jouw applicaties. Daar draait het uiteindelijk allemaal om als ISV; de kwaliteit van jouw software.

We got a fast and clear overview of risky code and a set of logical steps to move our business critical system to Azure PAAS.

— Jan Rubingh, former IT Director CED

Klaar voor een succesvolle migratie

Je hebt nu alles wat je nodig hebt voor een succesvolle migratie: een onafhankelijk en objectief overzicht van de risico's en mogelijkheden, een blueprint voor je Azure-architectuur en een helder, persoonlijk advies om jouw applicaties te moderniseren en ISV strategie te verwezenlijken.

Wij begrijpen jou als geen ander. ISVs zijn al jaren een belangrijke klantgroep voor ons. En we gaan zelfs zo ver dat we investeren in ISVs. Wij denken graag mee!


Meer informatie over ons Azure ISV Assessment:

Cloud webinars

In 2020 hebben we een serie webinars verzorgd specifiek gericht op cloud-migratie. Bekijk ze on demand terug:

Deze laatste is de meest technische webinar uit de drieluik. Kijk hier voor updates.

Betatalks Live Betabit

Vragen? Sjoerd helpt je graag verder


Contact