Cloud-native development

Met onze agile, cloud-native software development heb jij in korte tijd een werkend product, een MVP, dat snel opgeleverd en uitgebreid kan worden.

Cloud Native Development Betabit

Jouw team

Met de software blueprint gaat ons development team op agile wijze, Scrum, jouw softwareproduct ontwikkelen. Dit is een multidisciplinair en zelfsturend team, gevestigd in één van onze Servische kantoren, op maat samengesteld voor jouw project. Waarbij er gezorgd wordt voor een naadloze aansluiting op de bestaande development omgeving. Jij staat in direct contact met dit team.

Met andere woorden, Team-as-a-Service Nearshoring, een topteam tegen gunstige tarieven voor jou.


Scrum aanpak

Zij gaan op een effectieve, flexibele manier jouw software ontwikkelen. Op basis van Scrum. Een iteratieve methode, waarbij elke iteratie twee weken duurt en een Sprint wordt genoemd. Binnen deze tijd pakt het team een vooraf geselecteerde hoeveelheid werk op dat helemaal afgemaakt wordt. Iedere ochtend is er een korte afstemming en de Sprint wordt afgesloten met een demo en evaluatie. De Scrum Master zal dit proces en het Sprint doel bewaken. De Product Owner, een stakeholder van de klant met een duidelijke visie van het gewenste eindproduct, is verantwoordelijk voor de prioritering.

Betabit Projecten Scrum

Snel een werkend product

Jouw team realiseert elke twee weken een concreet tussenresultaat: een stukje werkende software. Hierdoor worden software risico’s en problemen snel gesignaleerd en opgelost. Er is continu aandacht voor optimalisatie en verbetering. Je krijgt in korte tijd een werkend product, een MVP, dat snel opgeleverd en uitgebreid kan worden.

En als jouw applicatie live staat en goed presteert, wil je dat ook zo houden. Met Managed Services ben jij verzekerd van proactief beheer en onderhoud.


Proactief beheer & onderhoud
Managed Services

Softwareprojecten
Meer informatie? Jouw software idee bespreken?

Vragen? Nick helpt je graag verder


Contact