Managed Software Development Center

Jouw software staat live, het draait, het heeft momentum en succes. Precies wat je wilt. En zo wilt houden. Wij zorgen hiervoor, van proactief onderhoud tot volledig beheer. Jouw applicatie continu in topconditie met ons Managed Software Development Center

MSDC

Jouw eindgebruikers gelukkig houden

Technologische ontwikkelingen gaan heel snel en het tempo neemt alleen maar toe. Dit betekent dat er bugs of security risico's ontstaan in jouw software, dat eindgebruikers nog meer gaan verwachten en eisen van jouw applicatie, maar ook dat je zelf kansen ziet in het toevoegen van nieuwe features en functionaliteiten. Daarom is het noodzakelijk dat jouw applicatie proactief beheert en onderhouden wordt. Dat je snel en continu kunt terugvallen op hoogwaardige software kennis en kunde.


Actieve monitoring en continu inzicht

Met Managed Services ben jij verzekerd van een optimaal werkend, up-to-date, veilig softwareproduct. Problemen en storingen worden direct gesignaleerd door actieve monitoring op zowel de applicatie als de Microsoft omgeving. Met de nieuwste tooling monitoren wij uiteenlopen onderdelen, van security en potentiële kwetsbaarheden tot package updates, code kwaliteit en test coverage.

Je ontvangt op frequente basis rapportages met de belangrijkste verrichtingen, audit trails van incidenten en releases, en statusupdates van specifieke KPI's. Wij zorgen dat jij altijd op de hoogte bent van onze processen en bevindingen.


Azure DevOps tools en kennis

Daarbovenop streeft ons Managed Services-team er naar om, dankzij proactief onderhoud en een uitgekiende tooling strategie, onderhoudsproblemen voor te zijn. Jij kunt hierbij leunen op onze jarenlange ervaring met Azure DevOps en trouw aan het Azure platform. Doordat wij in 2008 als allereerste in Nederland een strategische keuze voor Azure gemaakt hebben, zijn wij nu marktleider in ons veld. 

Maak jij nog geen gebruik van Azure? Als Microsoft Gold Partner helpen wij jou die stap te zetten.


Jouw applicatie in topconditie

We werken met moderne communicatietools en processen zodat jij je snel contact en inzicht hebt. Met transparante communicatie, toegewijde ondersteuning en periodieke evaluatie zorgen wij ervoor dat jij goed geïnformeerd en in control blijft. Dat jouw applicatie direct, efficiënt doorontwikkeld kan worden.

Kortom, jouw software applicatie continu in topconditie met ons Managed Software Development Center.


In beheer nemen

Om jouw applicatie succesvol in beheer te nemen doorlopen we enkele stappen en komen we met advies en verbeterplannen op basis van bewezen methodieken.

Heb jij een bestaande, niet door ons ontwikkelde, applicatie dan beginnen we met één van onze cloud assesments. Vervolgens zorgen we dat we onze service, de softwareontwikkeling en jouw applicatie optimaal op elkaar afstemmen en laten presteren. Dit doen we in de inbeheername fase met behulp van het Capability Maturity Model.

Hiermee garanderen we hoogwaardige kwaliteit en service vanaf het moment dat jouw applicatie in ons beheer komt. We lichten ieder onderdeel graag voor je toe:

 


Meer informatie? Weten hoe wij jou verder helpen met Managed Services?

Vragen? Nick helpt je graag verder


Contact