Cloud Assessments

Je wilt proactief beheer en onderhoud en profiteren van de nieuwste tools en technologieën. Om dit optimaal voor jouw organisatie in te richten beginnen we met een cloud assessment. Waar sta je nu? En wat moet er gebeuren voor de inbeheername?

Cloud Assessments Betabit

Heb jij een bestaande, niet door ons ontwikkelde, applicatie dan gaan we samen kijken hoe jij optimaal profijt kunt hebben van onze Managed Services. Hoe we jouw applicatie optimaal in beheer kunnen nemen. Wat is de huidige status en kwaliteit van de software? Draait de applicatie in de cloud? Zo ja, in Azure? Zo niet, wat is er voor nodig om jouw applicatie naar Azure te migreren? Welke verbeterpunten zien we en hoe helpen wij jou verder?


Cloud Readiness Assessment

Draait jouw applicatie niet in Azure, dan gaan we onderzoeken hoe we jouw software daar zo snel en (kosten)efficiënt als mogelijk krijgen. Dit doen we met het Cloud Readiness Assessment van onze partner YieldDD. Zij duiken in jouw applicatie en bekijken de code en software kwaliteit. Aan de hand van de inzichten bepalen we samen de juiste migratiestrategie. Denk hierbij aan:

  • Lift & shift (ook wel rehosting): simpel gezegd, het verplaatsen van jouw applicatie en data naar Azure zonder de applicatie opnieuw te ontwerpen.
  • Refactor: het aanpassen van de applicatie voor een betere aansluiten met de Azure-omgeving.
  • Rearchitect: hierbij splits je de applicatie op in meerdere componenten die los van elkaar worden verbeterd en overgeheveld naar Azure.
  • Rebuild: de applicatie wordt opnieuw ontwikkelt in Azure door ons team van Softwareprojecten.

We lichten ons advies en de voor- en nadelen van iedere migratiestrategie uitgebreid toe. Toegespitst op de kenmerken en kwaliteit van jouw applicatie en organisatie.


YieldDD Tactical Assessment

Wil je voortbouwen op bestaande software die al draait in Azure, dan is het essentieel om te weten hoe goed deze software is. Met het YieldDD Tactical Assessment, ook in samenwerking met YieldDD, doorgronden we alle aspecten van de software, van aanpasbaarheid tot betrouwbaarheid, van compatibiliteit tot security, en van onderhoudbaarheid tot het intellectuele eigendom. Met slimme tooling brengen zij alles op systematische wijze in kaart en voorkomen negatieve verrassingen. Je hebt direct inzicht in de kwaliteit van de software, wat we kunnen verwachten en moeten verbeteren om het beheer optimaal in te richten.


Vervolgstappen

Samen hebben we nu de vervolgstappen en acties bepaald om uiteindelijk jouw applicatie in beheer te nemen en te laten profiteren van de Azure DevOps-omgeving. Vervolgens zorgen we ervoor dat onze service en softwareontwikkeling afgestemd worden op jouw applicatie. Dit doen we in de inbeheername fase met behulp van de juiste kennisoverdracht en het Capability Maturity Model.


Managed Services
Inbeheername

Meer informatie over onze cloud assessments?

Vragen? Nick helpt je graag verder


Contact