Software blueprint

Een vliegende start van jouw project en product met onze software blueprint, vol met concrete handvatten, benodigdheden en vervolgstappen.

Software Blueprint Betabit

Je weet wat je moet creƫren om de volgende stap te kunnen zetten met jouw organisatie. Je hebt een software idee, een plan, een concept en wil dit tot een succes maken. Het ontbreekt echter aan capaciteit, kennis, kunde of toewijding. Waar of hoe start je dan?


Jouw roadmap

Een software blueprint biedt uitkomst. Jouw team gaat samen met een business en technisch expert van Betabit aan de slag met het idee. In interactieve workshopvorm worden de bedrijfsprocessen uitgediept, we definiƫren een minimum viable product (MVP) en behandelen ontwerp, lay-out, user experience, wireframes en user stories. Het resultaat is een roadmap met concrete handvatten, benodigdheden en vervolgstappen.


Bestaande software?

Wil je voortbouwen op bestaande software, dan is het essentieel om te weten hoe goed deze software is. Met het YieldDD Tactical Assessment, i.s.m. YieldDD, doorgronden we alle aspecten van de software, van aanpasbaarheid tot betrouwbaarheid, van compatibiliteit tot security, en van onderhoudbaarheid tot het intellectuele eigendom. Met slimme tooling brengen wij alles op systematische wijze in kaart en voorkomen we negatieve verrassingen.


Go / No-go

Na de creatie van jouw blueprint volgt er een go/no-go moment. Je zit dus nergens aan vast en hebt de gelegenheid om met alle stakeholders kritisch de te nemen stappen en investeringen te bestuderen.


Go?! Dan gaan we jouw softwareproduct ontwikkelen.
Cloud-native development

Softwareprojecten
Vraag jouw Software blueprint aan:

Vragen? Nick helpt je graag verder


Contact