Azure kennis voor jou

Meer en meer organisaties kiezen voor de voordelen die Azure ze biedt. Microsoft Azure bestaat inmiddels ruim tien jaar en behoort tot de grootste cloudplatformen in de wereld. Een logische keuze. Wij zijn er vanaf de start bij betrokken en dat geeft ons unieke Azure expertise. Onze ervaring en kennis kan ook die van jou zijn. We helpen je graag op weg.


Kennis delen

Om goed van de mogelijkheden van Azure gebruik te maken is kennis het startpunt. Wij bieden een gespecialiseerde opleiding die in gelijke tred loopt met de belangrijkste ontwikkelingen in ons vakgebied. Ons opleidingsprogramma stelt ons in staat om op een laagdrempelige manier onze Azure kennis en jarenlange ervaring met jou te delen. 


Expertise inhuren

Krachtige Azure services bieden ongekende innovatieve mogelijkheden. Werken met Azure kent ook valkuilen. Gelukkig weten onze developers en testers precies waar ze op moeten letten en zetten die kennis in om met onze klanten de beste software te bouwen. Met de inzet van onze Azure consultants creëer je toegevoegde waarde voor jouw organisatie.


Een Azure kickstart

Een goed begin is het halve werk. En met Azure kun je klein beginnen. Het meest uitdagende is misschien wel de eerste stap, maar die hoeft niet groot te zijn. We bespreken graag jouw ideeën en denken met je mee om samen in jouw organisatie de eerste meters te maken. Heb je al bestaande software die je naar Azure wilt brengen? Daar hebben wij de juiste oplossing voor met ons Azure assessment.


Technische routekaart

Succesvolle organisaties weten waar ze naar toe willen. Zij hebben continu aandacht voor hun strategie. Veel van onze klanten vragen ons om te helpen hun strategie te vertalen naar een juiste technische route in Azure. Onze consultants hebben diepgaande Azure expertise en ervaring om jouw routekaart op te stellen.


Artificial Intelligence en Azure

Met jouw data en de kracht van Microsoft Azure zijn er eindeloos veel nieuwe mogelijkheden om jezelf te onderscheiden. Bijvoorbeeld met Artificial Intelligence. Wij hebben een aanpak - Microsoft Azure Machine Learning - die jou snel op weg helpt. Onze analisten zorgen er voor dat jij alles uit jouw data haalt met Machine Learning.


Vragen? Marjolein helpt je graag verder


Contact