Wereldwijd Internet of Things platform

Een megatrend is de verbinding van alles met Internet. Al die dingen kunnen heel klein zijn, maar het zijn er vaak wel veel. Dat vraagt om speciale software waar wij onze klanten mee helpen. Microsoft Azure IoT behoort tot ons standaard gereedschap.


Innovatie in jouw industrie

Weet jij waar de concurrentie mee bezig is? Auto's, prullenbakken, pennen, lampen? De winnaars van morgen zijn vandaag aan het innoveren. Wij helpen jouw ideeën te concretiseren.


Veel dingen met een chip

Heel veel dingen worden bijzonder als je ze een chip geeft en data laat produceren. Het ontwikkelen van de specifieke hardware die dat mogelijk maakt is een industrie op zich. Ons werk begint waar de electronica eindigt, namelijk bij de software en data.


Verbinden met LoRa

De data verzamel je door alle dingen te verbinden met het Internet. Nieuwe LoRa netwerken als die van KPN bieden ongekende en nieuwe mogelijkheden. Wij helpen de vernieuwers hier alles uit te halen.


Schaalbaar en slim

De echte meerwaarde van IoT zit in de intelligentie achter de hardware, namelijk in de software en de data van het platform. Wij ontwikkelen wereldwijd schaalbare oplossingen op Microsoft Azure IoT.


Microsoft Azure IoT

Microsoft Azure IoT maakt het mogelijk om klein te beginnen en snel een nieuw platform te ontwikkelen, te testen en uit te rollen. Onze experts adviseren je hier graag in. 


Wereldwijd Internet of Things platform
Onze oplossingen

Vragen? Marjolein helpt je graag verder


Contact