Onze sollicitatieprocedure

Betabit richt zich op bijzondere klanten. Bedrijven in Nederland die software inzetten om een voorsprong te creëren. Deze klanten verwachten veel van Betabit. Daarom investeren wij veel in onze talenten. Wil jij daar ook van profiteren?

871762E3 D96f 4815 9D12 3A46ab1adc8b

Wij zijn van mening dat de klant het beste is geholpen door medewerkers die over zowel voldoende intelligentie als de juiste persoonlijkheid beschikken. Onze zorgvuldige sollicitatieprocedure bestaat daarom uit drie onderdelen:

  1. Kennismakingsgesprek met één van onze recruiters en een assessment.
  2. Vervolggesprek met de regiomanager.
  3. Ons aanbod en het bespreken van jouw arbeidsvoorwaarden.

Assessment

We meten je bekwaamheid en mogelijkheden om het vak van softwareontwikkeling onder de knie te krijgen. De test heeft veel samenhang met onderdelen van IQ tests en wordt als uitdagend ervaren. Dit komt door de oplopende complexiteit van de opgaven, maar vooral door de tijdsdruk die opgelegd is. Je krijgt cijferreeksen, figurenreeksen en redactiesommen (verhalende sommen). Via deze links kun je goed cijferreeksen, figuurreeksen en redactiesommen oefenen. Hierna volgt er een technisch interview met een van onze senior collega's.

Software projecten

Arbeidsvoorwaarden

Betabit biedt een pakket uitstekende arbeidsvoorwaarden. Het maandelijkse salaris is opgebouwd uit verschillende componenten: een vast bruto maandsalaris met eventueel een prestatietoeslag, een omzetbonus en een leasevergoeding. Bij een voltijd contract heb je jaarlijks recht op vijfentwintig vakantiedagen en een vakantietoeslag van acht procent over jouw bruto vaste jaarsalaris. Ook kom je jaarlijks in aanmerking voor een eenmalige bonus, de aanmoedigingspremie.

Azuretalentspagine Uitdagingen

Verder bieden wij uitstekende mogelijkheden voor opleiding, een overwerkregeling, het behalen van certificeringen en een premievrij pensioen met nabestaandenverzekering. Bovenal vindt Betabit het belangrijk om een goed arbeidsklimaat en een fijne bedrijfscultuur te creëren.

Wil je graag solliciteren? Of wil je gaag meer weten over onze sollicitatieprocedure, test of arbeidsvoorwaarden? Neem contact op via onze vacatures of met onze collega Iris.


Interesse? Iris helpt je graag verder


Contact


Onze sollicitatieprocedure
Kom jij bij ons werken?

Sluit je bij ons aan
Onze recruiters