Moderniseer jouw bedrijfskritische applicatie met de kracht van Azure!

Een kennissessie gericht op het helpen van senior software professionals die zich bezig houden met digitale innovatie van hun bedrijfskritische software.

Moderniseer Jouw Bedrijfskritische Applicatie Met De Kracht Van Azure 23 November 2022 (Visual)

Het aantal applicaties dat een organisatie gebruikt is de laatste jaren enorm gestegen. Veel hiervan zijn bedrijfskritisch en daarmee onmisbaar voor de dagelijkse operatie. Om te blijven voldoen aan de digitale behoeftes dienen applicaties snel aangepast te kunnen worden. Vaak is dit niet eenvoudig en nogal complex omdat veel applicaties gebaseerd zijn op verouderde technologie. Dit maakt dat ze, onder andere, niet meer voldoen aan de nieuwste veiligheidsnormen. Daarnaast neemt de druk toe om kwaliteit te blijven leveren en draagt een trage, verouderde applicatie niet bij aan de positieve ervaring van gebruikers. In het ergste geval verlies je klanten of medewerkers. 

Als marktleider in Azure softwareontwikkeling in Nederland is Betabit gespecialiseerd in het moderniseren van applicaties. Met het vernieuwen en verbeteren van jouw bedrijfskritische software krijg je niet alleen betrouwbare en beter presterende applicaties, maar ook een goed onderhoudbare basis voor de toekomst.

Tijdens deze kennissessie bespreken we hoe jij jouw software ook snel en succesvol moderniseert.

Doelgroep:
Een kennissessie voor CIO's en CTO's, software development managers en (lead) software developers die zich bezig houden met digitale innovatie van hun bedrijfskritische software.

Event details:
Je bent van harte welkom in Apeldoorn op woensdagmiddag 23 november. Hier ligt aan de rand van Apenheul de duurzame congreslocatie De St@art, waarin ook ons kantoor is gevestigd. Dit bijzondere gebouw is volledig CO2 neutraal en ligt in een prachtige bosrijke omgeving met honderden apen als buren; de fantastische locatie van deze kennissessie. 

We beginnen met koffie en thee, gevolgd door een middagvullend event. Met als speciale bonus een mooie voordracht over de geschiedenis van Apenheul door hun directeur, Roel Wensing.

  • 13.00: Ontvangst
  • 13:45: Geschiedenis Apenheul - Roel Wensing
  • 14:15: Kennissessie - Rick van den Bosch
  • 16:00: Borrel
  • 17:00: Einde

Je zult in handen zijn van onze Azure expert en Microsoft MVP Rick*. Je kent hem wellicht als spreker, o.a. onlangs op de Techorama met de sessie 'Azure Static Web Apps and The API Multiverse', of via onze Betatalks video's of podcast.

Schrijf je hieronder in (inschrijving gesloten):


*Azure expert - Rick van den Bosch
Prinicpal Cloud Architect, Microsoft MVP