Nooit meer dwalen door de supermarkt

‘Vind mijn product’ proef Albert Heijn - een mooi succes voor Signify en Betabit.

De vernieuwde Albert Heijn in Hoofddorp is gestart met de ‘Vind mijn product’ proef. In deze supermarkt kun je gebruikmaken van een speciale app waarmee je snel al je benodigde producten vindt. Je voert je boodschappenlijstje in en de app wijst vervolgens de weg. Nooit meer dwalen door de supermarkt op zoek naar dat ene overgebleven artikel op je lijstje. 

De 'Vind mijn product' app gebruikt hiervoor het unieke ‘Interact – Indoor Navigation’ systeem van Signify (tot voor kort Philips Lighting). Het positioneringssysteem draait op het Microsoft Azure platform en is mede ontwikkeld door een team van Betabit. Doordat het draait op Azure is het enorm schaalbaar en is deployment in meerdere continenten eenvoudig te realiseren.


Volg het lijntje

Elke lamp in de winkel zendt een uniek signaal uit die door de camera op de smartphone wordt opgevangen. Daarmee kan de exacte locatie van de telefoon bepaald worden op een digitale plattegrond van de winkel die in de app is opgeslagen. Alle producten van de supermarkt zijn ook hierin opgeslagen. Heb je je boodschappenlijstje ingevoerd, dan zie je direct welke route je kan afleggen. Het enige dat je hoeft te doen is het lijntje volgen.

Nooit Meer Dwalen Door De Supermarkvind Mijn Product Proef Albert Heijn Signify Betabit

Wil je de app uitproberen, dan moet je in Hoofddorp zijn, bij de winkel aan het Van Genderenplein. Je ziet jezelf dan als stipje op de plattegrond in de app, met dank aan een team Betabitters.

Een mooi succes voor Signify en Betabit.


Vragen? Marjolein helpt je graag verder


Contact