Developers

Werken met Betabitters; onze developers komen maar al te graag jouw team versterken.

Developers

Techniek

Wij hebben sinds onze oprichting een focus op Microsoft technologie. De volgende talen en technieken, waar jij je team mee kan versterken, behoren tot ons standaardgereedschap:

Microsoft Azure​, .NET Core, C#, AngularJS, React, TypeScript, JavaScript, HTML5, CSS3, Continuous Integration en geautomatiseerd testen. 


Ervaring

Ervaring krijg je door meters te maken en uitdagingen aan te gaan. We hebben een gezonde mix van architecten, lead developers en nieuwe talenten die in wisselende samenstelling elkaar voortdurend coachen, op scherp zetten en verder brengen. Met onze developers creëer je extra mogelijkheden in jouw ontwikkelteam.   


Intelligentie en bezieling

Alle Betabitters zijn uitvoerig getest in hun sollicitatieprocedure. Goede software begint nou eenmaal bij slimme mensen. Maar succes vraagt bovendien om mensen met passie voor het softwareontwikkelvak. Creativiteit, volharding en enthousiasme zijn vaste ingrediënten in onze teams. En wellicht jouw team. We werken graag met jou mee. 


Leren

Onze cultuur is zeer open en wij zijn extreem leergierig. Dit in combinatie met ons strenge aannamebeleid, onze focus op Microsoft Azure en het testvak maakt ons uniek. Het onderscheidt ons van de rest van de markt. We zijn hier trots op en delen onze kennis graag met jou. 


Vragen? Marjolein helpt je graag verder


Contact