Technisch Testers

Werken met Betabitters; onze technisch testers komen maar al te graag jouw team versterken.

Technisch testers

Automatiseren

Het testvak is flink in ontwikkeling de laatste jaren. Met de ontwikkeling van cloudtechnologie is snel nieuwe software uitbrengen de nieuwe standaard en dit vraagt om een andere benadering. Testen en ontwikkelen groeien verder naar elkaar toe. Onze testers bouwen graag mee met jouw team. 


Ervaring

Ervaring krijg je door meters te maken, opleiding en uitgedaagd te worden. We hebben een gezonde mix van oudere en nieuwe talenten die in scrumteams elkaar op scherp zetten en verder brengen. Met onze testers versterk je gegarandeerd jouw ontwikkelteam.


Intelligentie en bezieling

Alle Betabitters zijn uitvoerig getest in hun sollicitatieprocedure. Goede software vraagt  nou eenmaal om intelligente specialisten met passie voor het testvak. Een kritische blik, volharding en een systematische aanpak kenmerken onze testers. We zitten in jouw buurt en kijken graag eens mee.


Leren

Onze cultuur is zeer open en wij zijn extreem leergierig. In combinatie met ons strenge aannamebeleid, onze focus op Microsoft Azure en specialisatie in technisch testen is dit uniek en onderscheidt het ons van anderen. We zijn hier trots op en delen onze kennis graag met jou.


Vragen? Marjolein helpt je graag verder


Contact