Uitbreiding van development teams

Het is een steeds grotere uitdaging om je development team op volle sterkte te houden. Laat staan om uit te breiden. Dit maakt dat je moet kunnen terugvallen op de juiste service of partner voor de benodigde expertise. Bij ons werken gemotiveerde en betrokken vakmensen, onze developers en technisch testers, die maar al te graag jouw team komen versterken.


Lead developers

Kwaliteit en snelheid in softwareontwikkeling staan op gespannen voet met elkaar. Dit vereist veel van je development team. Het levert soms lastige beslissingen op. Onze lead developers maken de juiste keuzes en voegen direct ervaring en kennis toe aan jouw team.


Technische testers

Development teams willen presteren en goede software leveren. Een tester mag dan ook niet ontbreken in scrumteams. De technisch tester focust zich met toewijding en vakmanschap op de risico's. Onze testers bouwen graag mee met jouw team. Technisch testen zit in ons DNA. 


Nieuwe talenten

Elke uitdaging vraagt zo nu en dan om nieuwe invalshoeken en impulsen. Nieuwe betreders van de arbeidsmarkt die bij ons werken als developer of technisch tester zijn intelligent, streng geselecteerd, uitvoerig getest en zeer betrokken. Met ons Azure Talent programma krijgen ze een kick-start. Succes en frisse ideeën verzekerd.


Nearshoring in Europa

Een team op afstand kan enorme verlichting brengen. Maar dan moet je wel weten wanneer het kan en hoe je het moet organiseren. Wij weten dat. We hebben 50 collega's in Servië die graag nader kennis met je maken. Start met een topteam in het buitenland.


Uitbreiding van development teams
Onze oplossingen

Vragen? Marjolein helpt je graag verder


Contact