Azure Talent Traineeship

Elk jaar opnieuw willen wij alles uit onze talenten halen om de beste systemen te realiseren. Ben jij je eerste stappen in het bedrijfsleven aan het zetten? Wil je Azure-developer worden? Wij vertrouwen erop dat we jou met het Azure Talent Traineeship de kennis bieden die jij nodig hebt.


Wie zoeken wij?

  • HBO/WO niveau
  • Studierichting (Technische) Informatica
  • Maximaal één jaar werkervaring
  • Passie voor technologie (.NET en C#)
  • Consultancy mentaliteit
Azure Talent Programma Betabit

Onze medewerkers maken Betabit bijzonder. Daarom investeren we in onze mensen. We doen dit vanaf het moment dat een starter bij Betabit aan zijn carrière begint. Het Azure Talent Traineeship is er dan ook voor starters en junior developers met maximaal één jaar werkervaring.

Als bijzondere Azure Talent bij Betabit start je jouw carrière met een persoonlijke manager en een persoonlijk ontwikkelingsplan. Samen ga je kijken in welke taak- en gedragscompetenties (lees: hard en soft skills) je jezelf gaat ontwikkelen.
Sommige onderdelen volg je individueel en andere onderdelen volg je gezamenlijk met jouw mede Azure Talents. Het is hard werken, maar er is zeker ook ruimte voor plezier. De ‘Belgrado experience’ is een vast onderdeel van het programma. Ook heb je de mogelijkheid om één of meerdere keren te helpen bij een BetaKids ochtend.


Ik merk dat ik enorm veel leer door ervaring op te doen bij de klant, elke dag opnieuw. Ik ben ervan overtuigd dat met behulp van het Betabit Azure Talent Programma, ik mijn carrière verder kan laten ontwikkelen en hierbij ook kan groeien als persoon. Ik ben benieuwd wat de toekomst allemaal voor mij in petto heeft!

— Betabitter Joeri

Vaste onderdelen van het Betabit Azure Talent Traineeship:

  • Vakspecifieke kennis
  • Behalen van Microsoft Certificeringen
  • Soft skills traject
  • Social events

Afstudeerder

Als afstudeerder bij Betabit krijg je de mogelijkheid om je studie met een bijzondere opdracht af te sluiten en je carrière te starten als ontwikkelaar. Tijdens de introductieperiode maak je kennis met jouw regiomanagers en je interne begeleider. Waar wil jij je in ontwikkelen? Wat zijn je drijfveren? Samen stel je een persoonlijk ontwikkelplan op, zodat je jouw vastgestelde doelen ook daadwerkelijk kunt realiseren. Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken graag samen wat het is dat jou nu zo bijzonder maakt.

Bij Betabit hebben we geen vaste afstudeeropdrachten klaarstaan. Wij kijken graag samen met jou waar jouw interesses liggen en waar jij graag mee zou willen werken. In combinatie met het aanbod vanuit de klant, stellen wij vervolgens samen met jou een opdracht samen. Zo ben je verzekerd dat je aan een uitdagende en interessante afstudeeropdracht werkt. Lijkt het jou ook leuk om bij ons af te studeren? In Rotterdam, Eindhoven, UtrechtAmsterdam, Den Haag of Apeldoorn?


Interesse? Iris helpt je graag verder


Contact


Sluit je bij ons aan
Bekijk al onze vacatures