Marco van Os Directeur YieldDD

Een tweede succesvolle Betabit venture; gespecialiseerd in software due diligence.

Marco Van Os Betabit

Marco van Os is per 1 mei 2019 directeur van YieldDD. YieldDD is een nieuwe Betabit venture gespecialiseerd in software due diligence. YieldDD geeft inzicht in zowel de mogelijkheden als risico's van software bij grote strategische beslissingen of overnames. 

Acht jaar geleden werd Marco, na o.a. functies bij de Rabobank Nederland Groep ICT en LogicaCMG (nu CGI), als Regiomanager bij Betabit verantwoordelijk voor de regio's Utrecht en Amsterdam. Door de groei van deze regio's is hij zich vanaf medio 2014 volledig gaan focussen op de regio Utrecht. Met succes.

Per 1 mei 2019 is Marco verantwoordelijk voor een nieuw blad aan de bloem van Betabit. In onze visie lees je meer over de venture-strategie van Betabit. 

Iris van Voorden is Marco opgevolgd als nieuwe Regiomanager van Betabit Utrecht. 

Wij kijken onder de motorkap en slaan de brug tussen M&A specialisten, C-level en techniek. Met alle kracht en specialisten van Betabit achter me, is dit de mooiste plek om te werken. Kom maar op!

— Marco van Os - directeur YieldDD

Met Betabit bouwen wij al 17 jaar de beste software. Met Virtual Vaults kennen wij de M&A markt door en door. Niets is logischer dan deze nieuwe venture en Marco is de perfecte kandidaat daarvoor.

— Olav Gimbrère - directeur Betabit en Virtual Vaults

Marco van Os Directeur YieldDD
Marco bespreekt het graag met je

Contact