Onze visie

Investeren in de toekomst.

Over Ons Onze Visie

De 21e eeuw

Digitalisering

We leven in decennia van digitalisering: de transitie van analoog naar bits en bytes. Deze ontwikkeling is in de tweede helft van de vorige eeuw gestart en waait nog even door. En dit is de hoofdtrend waarop ons bedrijf draait, want digitalisering betekent ontwikkelen van software. Linksom of rechtsom. Bits en bytes bewegen nou eenmaal niet vanzelf.


Microsoft Azure

Bijzondere code

De digitalisering heeft een enorme versnelling gekregen met de komst van het internet, waarmee de vraag naar softwareontwikkeling al jaren groeit. En zoals de vraag groeit, ontwikkelt zich ook het aanbod: het gereedschap waarmee wij werken is vele malen krachtiger dan enkele jaren geleden. Met Betabit richten we ons 100% op Microsoft technologie en op het ontwikkelen van systemen waar coding skills gevraagd zijn. Dit is het Microsoft Azure platform met steeds meer gespecialiseerde services. We ontwikkelen bedrijfskritische systemen en hebben unieke kennis om kwaliteit aan te tonen.

De basis van ons vak, namelijk het beheersen van de systeemlogica, zal niet veranderen. We blijven daarom heel kritisch in het aannemen van collega's met de vereiste intellectuele capaciteiten.


Privacy en Artificial Intelligence

Europa

Van oorsprong zijn wij een nationale speler, maar onze buitenlandse kantoren en diverse internationale klanten geven ons steeds meer een Europese blik. We geloven in een sterk en onderscheidend Europa, waar vraag is naar sterke spelers. Binnen dit Europa willen wij vanuit Nederland een rol spelen in het vormgeven van een verantwoorde manier van omgang met nieuwe datatechnologie. Technologie is niet neutraal en moraal doet er toe. Privacy en Artificial Intelligence zijn daarmee thema's waarin wij actief investeren.


Wij gaan heel ver

Betabit ventures

Wij investeren. In software gedreven organisaties en in mensen. In onze collega's, in onze klanten en in bedrijven die in hun fundament softwareontwikkeling hebben, zoals Virtual Vaults en YieldDD. Het hart van onze zonnebloemstrategie is onze kennis en cultuur. Die koesteren we en daar werken we elke dag keihard aan. Onze investeringen zijn de bladeren, leunend op diezelfde cultuur en competenties.


Samen maken

Verbinding

Onze westerse samenleving staat voor grote uitdagingen. De voortschrijdende technologische ontwikkelingen bieden soms uitkomst, maar plaatsen ons tegelijkertijd voor nieuwe vraagstukken. Wij zijn niet naïef en hebben een kritische, maar wel optimistische houding. Wij maken onze toekomst. Vanuit geloof en hoop. Maar kan iedereen mee? Verdelen we of verbinden we mensen? Verheerlijken we het individu, de held, het egocentrisme? Of begrijpen we dat de wereld groter is dan ik alleen? Samen dus. Wij kiezen voor dat laatste, want alleen kom je nergens; we staan op elkaars schouder.


Vragen? Luc helpt je graag verder


Contact