Discovering Cosmos OS

Op woensdag 28 november organiseert Betabit in samenwerking met Blaak Selectie weer een nieuwe kennissessie. Deze keer gaan we het hebben over “Cosmos OS”, een .NET besturingssysteem-bouwpakket.

20180621_173842.jpg

Wat kun je verwachten?

Op deze avond staat Cosmos OS centraal. Eerst wordt een korte uitleg gegeven van wat Cosmos OS is en wat je ermee kunt. Hierna volgt een demo van een paar minuten van zero naar “Hello, World!” en wordt er dieper ingegaan op het nut van zo’n systeem en de architectuur. Behalve dat Cosmos zelf een interessant project is, raakt dit onderwerp ook een aantal onderwerpen waar de .NET-ontwikkelaar misschien nog niet zo bekend mee is. Kortom: genoeg te ontdekken!

Deze kennissessie wordt gepresenteerd door onze collega Sijmen. Sijmen, een ontwikkelaar die het liefste de meest complexe problemen simpel oplost, is een nieuwe én oude technologiefanaat. Zo verdiept hij zich in AI voor robotics, maar schrijft hij anno 2018 ook nog apps en applicaties voor lang vervlogen operating systemen om te onderzoeken of en hoe dat werkt.


Vergeet je niet in te schrijven

Het event is gratis en zal plaatsvinden op woensdag 28 november op ons hoofdkantoor in Rotterdam. Vanaf 18:00 uur ben je welkom voor een broodje en drankje. De presentatie duurt van 19:00 uur tot 21:00 uur, met tussenin een pauze van 30 minuten. Vervolgens is er een borrel tot 22:00 uur.

Interesse? In verband met een beperkt aantal plaatsen en het organiseren van eten en drinken is inschrijven verplicht. Stuur een e-mail naar Petra Spaans (p.spaans@betabit.nl) met je telefoonnummer waarin je aangeeft bij dit evenement aanwezig te willen zijn. Je mag deze informatie ook doorgeven via het onderstaande contactblok. Mocht je eventuele dieetwensen hebben, graag ook even doorgeven.

Hopelijk tot dan!


Discovering Cosmos OS

Interesse? Petra helpt je graag verder


Contact


Betabit vacatures

Kom jij bij ons werken?