Managed Services

Jouw software staat live, het draait, het heeft momentum en succes. Precies wat je wilt. En zo wilt houden. Wij zorgen hiervoor, van proactief support tot volledig beheer. Jouw softwareproduct continu in topconditie met onze Managed Cloud Services.

IMG 1577

Jouw eindgebruikers gelukkig houden

Technologische ontwikkelingen gaan heel snel en het tempo neemt alleen maar toe. Dit betekent dat er bugs of security risico's ontstaan in jouw software, dat eindgebruikers nog meer gaan verwachten en eisen van jouw product, maar ook dat je zelf kansen ziet in het toevoegen van nieuwe features en functionaliteiten. Daarom is het noodzakelijk dat jouw applicatie proactief beheert en onderhouden wordt. Dat je snel en continu kunt terugvallen op hoogwaardige software kennis en kunde.


Actieve monitoring en preventie

Met Managed Services ben jij verzekerd van een optimaal werkend, up-to-date, veilig softwareproduct. Problemen en storingen worden direct gesignaleerd door actieve monitoring op zowel de applicatie als de Microsoft omgeving. Ons Managed Services-team streeft er naar om, dankzij de high performance Azure DevOps-omgeving, onderhoudsproblemen te voorspellen, zodat we incidenten kunnen voorkomen.

Maak jij nog geen gebruik van Azure? Dan helpen wij jou die stap te zetten.


Jouw applicatie in topconditie

We werken met moderne communicatietools en processen zodat jij je snel contact en inzicht hebt. Met transparante communicatie, toegewijd support en periodieke evaluatie zorgen wij ervoor dat jij goed geïnformeerd en in control blijft. Dat jouw applicatie direct, efficiënt doorontwikkeld kan worden.

Kortom, jouw software applicatie continu in topconditie met onze Managed Cloud Services.


Hoe wij werken

Om jouw applicatie succesvol in beheer te nemen doorlopen we enkel stappen en assessments en komen we met advies en verbeterplannen op basis van bestaande bewezen methodieken.

Heb jij een bestaande, niet door ons ontwikkelde, applicatie dan beginnen we met een cloud assesment. Vervolgens zorgen we dat we onze service, de softwareontwikkeling en jouw applicatie optimaal op elkaar afstemmen en laten presteren. Dit doen we met behulp van het Capability Maturity Model.

Hiermee garanderen we hoogwaardige kwaliteit en service vanaf het moment dat jouw applicatie in ons beheer komt. We lichten ieder onderdeel graag voor je toe:

 


Meer informatie? Weten hoe wij jou verder helpen met Managed Services?


Managed Services

Of neem contact op. Nick helpt je graag verder


Contact