Onze kantoren in Servië

IMG_8026.jpg

80 collega's

7 jaar geleden zijn we gestart met het werven van collega's in Servië. Het biedt ons nu een groep van 80 hoogopgeleide en gedreven vakmensen die we anders zouden missen in de huidige krappe arbeidsmarkt. We genieten elke dag van de internationale dimensie die onze buitenlandse collega's ons brengen. Onze buitenlandse kantoren groeien gestaag en kennen strenge toelatingseisen. 


Greenwichtijd (GMT) Amsterdam

Een van de grote voordelen van Servische kantoren is het minimale  tijdsverschil. Dit is maximaal 1 uur, afhankelijk van de winter- of zomertijd, waardoor onze teams in Servië heel goed kunnen samenwerken met teams van klanten in Nederland of in West-Europa.

We hebben in al onze Servische kantoren breedbandverbinding en grote schermen om het samenwerken eenvoudig te maken. Zit vliegen er even niet in, dan zijn we dus toch altijd dichtbij.


2 uur van Eindhoven Airport

Het vliegveld in Belgrado is met een directe lijn bereikbaar vanaf Eindhoven Airport en is zo'n twee uur vliegen. Er is ook een directe lijn vanaf Schiphol. Vluchten zijn er meerdere dagen per week en op meerdere momenten in de dag. Reizen zijn daarmee flexibel in te plannen.


Landen in Belgrado

Ons hoofdkantoor in Servië is gevestigd in Belgrado niet ver van het vliegveld. Hier werkt een ervaren team van 40 developers en testers die meewerken aan een groot deel van onze projecten. Belgrado is cultureel gezien Europees en iedereen spreekt er goed Engels. Je voelt je er direct thuis. 

Belgrado in de nacht.jpg

Novi Sad aan de Donau

Een kleine anderhalf uur naar het noordwesten en eveneens aan de Donau ligt Novi Sad. Daar is ons tweede kantoor in Servië te vinden. Het kantoor heeft eenzelfde omvang van ongeveer 40 medewerkers. Net als Belgrado heeft Novi Sad een uitstekende technische universiteit die ons verzekert van een gezonde arbeidsmarkt.

Novi-Sad.jpg

Cultuur en kernwaarden

In de Servische arbeidsmarkt staan onze jonge kantoren hoog aangeschreven. Onze Servische collega's zijn gevoelig voor dezelfde kernwaarden als die we in Nederland voorstaan, namelijk vertrouwen, vakmanschap, toewijding, kennis en plezier.


Onze kantoren in Servië

Nog vragen? Sjoerd helpt je graag verder


Contact