Team as a Service Nearshoring

Start met een topteam in het buitenland.

Team As A Servide Nearshoring 2

50 collega's

In ons kantoor in Servië werken 50 hoogopgeleide en gedreven vakmensen die op afstand mee kunnen werken in elk Nederlands team. We stellen onze buitenlandse collega's graag aan jou voor. 


Technisch testen en development

Net als hier in Nederland specialiseren we ons in ons kantoor in Servië in technisch testen en development op het Azure platform. We werken nauw samen en delen maximaal onze kennis met elkaar. Jij kan hier ook de vruchten van plukken.  


Having the ability to scale a team is vital in order to grow, safe in the knowledge that the quality of the output remains high. Betabit’s outsourcing has improved Aeriandi’s ability to meet these demands. The outsourced team has been flexible, accommodating to our needs when circumstances change. Providing expert recommendations and improvements to our code base.

— Paul Foster, Head of Development, Aeriandi

Met breedband verbonden

We hebben in ons Servische kantoor breedbandverbinding en grote schermen om het samenwerken eenvoudig te maken. Op elk gewenst moment hebben onze teams videocalls met jou.


Scrum

We passen ons aan het ritme van de klant aan. Waarbij de klant of wijzelf de scrummaster leveren in het team. Stand-ups zijn er elke ochtend waarbij Engels de voertaal is. We nodigen je graag uit op een van onze kantoren in Nederland om samen eens een stand-up bij te wonen. 


Versiebeheer

Voor versiebeheer van de code gebruiken wij bij voorkeur VSTS of Git en requirements houden we bij in JIRA of VSTS. Deze online omgevingen maken, in combinatie met Azure, de ontwikkelteams maximaal productief. We stemmen graag onze ervaringen en werkwijze af op jouw standaarden. 


Welkom in Servië

We nodigen je graag uit om mee te gaan naar een van ons kantoor in Belgrado en kennis te maken met onze collega's. Zien is geloven. Maar we waarschuwen je: als je er aan begint wil je niet anders meer.


Vragen? Sjoerd helpt je graag verder


Contact