CED Europe

Wat van waarde is, moet van waarde blijven.


Behaalde resultaten

  • Inzicht dankzij ons Azure assessment
  • Van lokale systemen naar de cloud
  • Optimaal gebruik van Azure PaaS
  • Snellere en efficiëntere service
  • Kansen Europese groei
CED Europe Betabit

Over CED Europe

CED Europe is de full-service dienstverlener in waardebepaling en schadeafhandeling. De waardespecialist is een organisatie met 1500 medewerkers in 14 Europese landen. Hun visie: wat van waarde is, moet van waarde blijven. 


CED wil Europese groei realiseren

Het is de ambitie van CED om nog meer mensen binnen Europa te helpen. Om deze groei te realiseren was het nodig om hun systemen van de lokale omgeving naar de Cloud te brengen. Ze zochten daarom een ervaren partner om hun met deze uitdaging te helpen. Betabit bleek de juiste keuze. 


Migratie naar de cloud

Samen met CED is er gekozen voor ons Azure Assessment. Dit assessment maakt direct inzichtelijk welke aanpassingen nodig zijn voor een succesvolle migratie. Op basis hiervan hebben we een migratieplan uitgewerkt. Daardoor konden we gelijk starten met de migratie naar de Azure PaaS Cloud. We hebben er voor gezorgd dat er optimaal van Azure PaaS componenten gebruik gemaakt kan worden.

We confidently and safely migrated the applications to Microsoft Azure. We never lost control.

— Jan Rubingh, IT Director, CED

Kansen op Europese groei

Dankzij ons Azure Assessment is snel duidelijk geworden welke aanpassingen nodig waren voor een succesvolle migratie. Deze migratie is in korte tijd uitgevoerd, waarbij continu de risico's in beeld waren en beheersbaar bleven. Hierdoor kan CED zich volledig focussen op het realiseren van de gewenste groei binnen Europa. En kan zij haar klanten sneller, efficiënter en goedkoper van dienst zijn.


Vragen? Marjolein helpt je graag verder


Contact


Werken bij
Ook aan dergelijke vraagstukken werken?