RDC

Kwaliteitsoplossingen in de mobiliteitsbranche


Behaalde resultaten

  • Inzicht dankzij cloud first workshop
  • Van lokale systemen naar de cloud
  • Optimaal gebruik van Azure PaaS
  • Kostenbesparing en innovatie
  • Flexibele en snelle dienstverlening
RDC Betabit

Over RDC

RDC is een full-service informatiseerder in de mobiliteitsbranche; van APK tot voorraadbeheer en van taxatie tot marktanalyse. RDC zorgt voor maximale ondersteuning met behulp van bestaande en nieuwe data, voor online en offline vraag en aanbod. Denk hierbij aan de integratie van processen, samenwerking tussen partijen, privacy, duurzame mobiliteit, fraudebestrijding en standaardisatie.


RDC wil beter en wendbaarder inspelen op haar klantvraag

RDC wil haar klanten graag optimaal ondersteunen. Dit betekent snelle, efficiënte en flexibele service. Met het traditionele hosting contract was RDC echter te weinig wendbaar. Ze realiseerden dat de stap naar de cloud onvermijdelijk was om te kunnen voldoen aan hun ambities. RDC zocht de expertise van Betabit om de stap naar Azure PaaS zorgvuldig en nauwgezet uit te voeren.


Migratie naar de cloud

Gezamenlijk hebben we er voor gekozen om af te trappen met een cloud first workshop en de route en haalbaarheid van de plannen concreet uit te werken. RDC heeft ons vervolgens gevraagd om mee te werken aan de migratie naar Azure. Onze vakmensen hebben er mede voor gezorgd dat RDC versneld gebruik kan maken van Azure PaaS componenten.


Flexibele en snelle dienstverlening

Dankzij de inzet van onze betrokken architecten en developers brengt RDC al haar applicaties versneld over naar Azure. Door deze succesvolle migratie profiteer RDC eerder optimaal van de voordelen van de cloud. Bovenal kunnen ze dankzij de gecreëerde ruimte innovatief en flexibel inspelen op klantvragen.


Welke oplossingen hebben wij toegepast?

Vragen? Marjolein helpt je graag verder


Contact


Werken bij
Ook aan dergelijke vraagstukken werken?