Find your strengths – Ideas for action

Betabit Academie

Find Your Strengths Ideas For Action Betabit Academie '19

Het CliftonStrengths-assessment helpt mensen te excelleren. Het is een persoonlijkheidstest die vanuit de positieve psychologie mensen helpt om hun talenten in kaart te brengen. Het blijkt namelijk dat de kans zes keer groter is dat medewerkers echt betrokken zijn bij hun werk als ze zich elke dag op hun sterke punten focussen. Bovendien zijn mensen dan ook veel productiever en gelukkiger, individueel en ook als teamlid.

Ter voorbereiding op deze avond maak je de test. De rapportage die eruit volgt, neem je mee. In tweetallen bedenk je wat je concreet kunt doen om jouw krachten meer tot uiting te laten komen. De output daarvan kun je gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkelingsplan.

Verder onderzoeken we groepsgewijs wat we als organisatie kunnen doen met de kennis van onze strengths. Denk aan vragen als: hoe kunnen wij onze strengths goed inzetten in teamverband?, kunnen wij betere prestaties leveren als we werken met teams die op strengths zijn gebaseerd? en hoe creëren we eigenlijk het bewustzijn van onze strengths in teams?


Vragen? Iris helpt je graag verder


Contact


Betabit Academie
Kom jij bij ons werken?