De privacy en ethiek van AI

Betabit Academie

De Privacy En Ethiek Van AI Betabit Academie '20

Artifical Intelligence en Machine Learning laten zien hoe een technologie ontwikkelt van baanbrekende grensverlegger tot alledaagse realiteit. De business logic en algoritmes in software worden immers steeds vaker bepaald door machines, en niet door de mens. Een softwareontwikkelaar moet dan ook steeds beter weten hoe je AI en ML integreert met de software. Grijp je kans en verdiep je in dit uiterst actuele thema. Uiteraard onder deskundige leiding.

Tijdens deze avond en via Pluralsight-cursussen ontwikkel je jezelf tot een echte AI-engineer. We beginnen bij de basis, daarna verdiepen we ons in de thema’s ethiek en privacy en uiteindelijk behaal je het Microsoft-certificaat. Een ideale serie avonden dus om jezelf én je cv te verrijken. 


De privacy en ethiek van AI

Algoritmes worden steeds vaker gebruikt om belangrijke beslissingen te nemen. Dat heeft veel voordelen, maar ook nadelen. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat zo’n algoritme keuzes maakt die ethisch verantwoord zijn? Veel verschillende partijen hebben al richtlijnen opgesteld voor ethische AI. Maar de vraag is: zijn deze richtlijnen wel haalbaar en zijn ze goed genoeg?

Deze avond staat ethische AI centraal. Je leert wat het inhoudt en hoe je zelf een goed algoritme maakt waarbij je ook rekening houdt met de privacywetgeving. 


Vragen? Iris helpt je graag verder


Contact


Betabit Academie
Kom jij bij ons werken?