Azure: Serverless

Betabit Academie

Azure Serverless Betabit Academie 20

De cloud is hot. Microsoft Azure biedt op dit moment meer dan 100 verschillende services in 22 categorieën. Deze services lopen uiteen van hosting van een webapplicatie tot complexe machinelearningoplossingen, en van data-analytics tot een volledige IoT-suite. Meer dan 95% (!) van de Fortune 500-bedrijven maakt gebruik van Azure. Ontwikkelaars kunnen dus niet meer om Azure heen.

Azure kan voor een starter nogal overweldigend zijn. Daarom krijg je tijdens onze bijeenkomsten de basis van de belangrijkste onderdelen die je nodig hebt om te beginnen. Op sommige onderwerpen gaan we dieper in, zodat je zelfs een voorsprong hebt. Uiteraard ontbreken de best practices niet!


Azure: Serverless

Serverless heeft zich de afgelopen jaren enorm snel ontwikkeld. Het ziet ernaar uit dat het de volgende logische stap is in hosten van een applicatie of onderdelen ervan. Tijdens deze avond maak je kennis met de serverlessopties van Azure. Wil jij weten hoe je optimaal gebruikmaakt van alle mogelijkheden die het platform Azure te bieden heeft? Meld je aan!

Wil je na deze avond een stapje verder? Kijk eens naar onze Serverless deep-dive bijeenkomst. 


Vragen? Iris helpt je graag verder


Contact


Betabit Academie
Kom jij bij ons werken?