AI en ML: een hands-on introductie

Betabit Academie

AI En ML Een Hands On Introductie Betabit Academie '20

Artifical Intelligence en Machine Learning laten zien hoe een technologie ontwikkelt van baanbrekende grensverlegger tot alledaagse realiteit. De business logic en algoritmes in software worden immers steeds vaker bepaald door machines, en niet door de mens. Een softwareontwikkelaar moet dan ook steeds beter weten hoe je AI en ML integreert met de software. Grijp je kans en verdiep je in dit uiterst actuele thema. Uiteraard onder deskundige leiding.

Tijdens deze avond en via Pluralsight-cursussen ontwikkel je jezelf tot een echte AI-engineer. We beginnen bij de basis, daarna verdiepen we ons in de thema’s ethiek en privacy en uiteindelijk behaal je het Microsoft-certificaat. Een ideale serie avonden dus om jezelf én je cv te verrijken. 


AI en ML: een hands-on introductie

Deze avond is een laagdrempelige maar diepgravende introductie op Artificial Intelligence en Machine Learning. Wat is AI precies? Wat is het verschil tussen AI en ML? Hoe kan je het gebruiken bij het bouwen van software? Waar moet je alert op zijn? Naast de theoretische achtergrond ga je ook hands-on aan de slag met Machine Learning Studio in de cloud. Deze avond is een stevige basis die eigenlijk elke softwareontwikkelaar nodig heeft. 


Vragen? Iris helpt je graag verder


Contact


Betabit Academie
Kom jij bij ons werken?