Data Processing

Betabit Academie

Data Processing Betabit Academie '20

Bijna alle software heeft ermee te maken: gegevens. Gegevens moeten worden gegenereerd, verwerkt, opgeslagen, opgehaald én getoond. Soms hoeft de softwaredeveloper nauwelijks over de data na te denken. Een andere keer is de data het middelpunt van de applicatie en bepalend voor alle beslissingen. Hoe ga je op een efficiënte, veilige en schaalbare manier om met je data?

Deze avond maak je kennis met alle technieken die rondom data een rol spelen. Je bent zo goed op de hoogte dat je niet alleen over het onderwerp kunt meepraten, je kunt er zelfs mee aan de slag!


Data Processing

Deze avond duiken we in de big-databallenbak. Want, als je meer data bezit, dan beschik je over meer informatie. En, hoe meer informatie je hebt, des te meer kennis heb je. Tenminste, dat denken veel mensen. Maar zo simpel is het niet. Al die data moet je immers verwerken. Hoe je dat doet, leer je tijdens deze avond.

Daarnaast maak je kennis met prachtige services als Azure Data Factory en Azure Data Bricks. Aan het eind van de avond heb je zelf ook heel wat data te verwerken.


Vragen? Iris helpt je graag verder


Contact


Betabit Academie
Kom jij bij ons werken?