Rick Masela commercieel manager Midden-Oost

Een nieuw Betabit kantoor in Apeldoorn.

Rick Masela Betabit

Rick Masela versterkt vanaf 1 oktober 2021 het managementteam van Betabit als commercieel regiomanager van Midden- en Oost-Nederland.

Als eerste consultant van kantoor Utrecht is Rick Masela sinds december 2010 betrokken bij Betabit. Hij is begonnen als ontwikkelaar, zich gaan verdiepen in de testautomatisering en doorgegroeid van testlead naar teamlead met een SCRUM Master rol. Ruim tien jaar later wordt hij de eerste P-manager van ons kantoor in Apeldoorn en maakt vanaf oktober 2021 de stap naar Commercieel manager midden-oost.

Met ruim elf jaar betrokkenheid bij Betabit, is het geweldig om vanuit deze rol samen met alle consultants, p-managers en operationeel manager, bij te mogen dragen aan de verdere groei van Betabit Midden-Oost Nederland!

— Rick Masela - commercieel manager Midden- en Oost-Nederland

Vanaf dit jaar brengt Rick samen met Emile de diensten van Betabit naar het oosten van Nederland. Ons nieuwe kantoor in Apeldoorn is 1 oktober 2021 officieel geopend.

De steden in Oost-Nederland lonken al jaren. Maar alles op z'n tijd. We zijn heel verheugd nu met Rick het team voor deze uitdagende en mooie regio compleet te hebben en samen aan de slag te gaan.

— Sjoerd van Roessel – commercieel directeur Betabit

Rick Masela commercieel manager Midden- en Oost-Nederland
Rick bespreekt het graag met je

Contact