Ik zoek een investeerder

Elke ondernemer kent uiteindelijk maar één grens en dat is hij of zij zelf. Een ondernemer voelt altijd onrust en zet dat om in actie. Dat is ook de reden van groei. Maar waar ligt jouw grens precies? Vroeg of laat loop je er tegenaan: wat kan ik zelf en waar heb ik anderen nodig? Wij investeren in software gedreven organisaties en ondernemers die verder willen. 


Harder groeien

Succesvolle ondernemers zijn succesvol omdat ze altijd een zekere onrust voelen en daar actie op nemen. Gaat het goed? Dan kan het op zijn minst beter. Dat is ook geen luxe want de kracht van vandaag is de weerbaarheid van morgen. Wij kennen die onrust en drang naar verbetering als geen ander. Wij denken graag met je mee.


Internationale ambities

Een mooie SaaS-oplossing is schaalbaar en dit maakt de wereld tot jouw markt. Tenminste dat is het idee. Maar succesvol sales bedrijven buiten de Nederlandse landsgrenzen blijkt voor iedereen die hier aan begint verraderlijk. Het kost altijd meer dan gedacht en levert veel later minder op dan op gerekend. Slimme ondernemers vinden het wiel niet opnieuw uit. Wij zijn een groep met bedrijven met dezelfde uitdaging en ervaring. Wij delen die graag met je.


Softwareontwikkeling onder controle

Onze klanten hebben software in het hart van hun strategie. Ze realiseren zich dat daar de toekomst en hun onderscheidend vermogen zit. Continuïteit en kwaliteit in het ontwikkelteam blijkt helaas heel moeilijk vast te houden. Want door de snelle technologische ontwikkelingen en de krapte op de arbeidsmarkt loop je al snel achter de feiten aan. Met ons aan boord kan je dit helemaal los laten. Wij regelen dat.


Ervaren ondernemers aan boord

De kunst van het ondernemen is om alleen verantwoorde risico's te nemen, slim te investeren en snel te leren. Hierbij zijn een scherpe blik en analyse cruciaal. En, als het om software gaat moet je bovendien techniek doorgronden en er een passie voor hebben. Wij hebben deze kwaliteiten aan boord. Met een investering krijg je dat vermogen er bij.


Meer financiële ruimte

Om harder te groeien is vaak geld het knelpunt want groei is duur. Met onze investering heb je meer financiële ruimte, wat nieuwe mogelijkheden biedt voor jouw plannen.


Investering door Betabit
Interesse? Olav denkt graag met je mee

Contact