Microsoft

17 jaar partnerschap

IMG 8643

Wat Betabit bijzonder maakt

Om te kunnen presteren moet je focussen. Wij zijn daarom volledig toegewijd aan Microsoft technologie. Al een ruim tien jaar geleden, in 2008, hebben wij als allereerste in Nederland een harde en strategische keuze voor het Microsoft Azure platform gemaakt want de software die wij bouwen is bedrijfskritisch en vraagt om robuuste leveranciers met een bewezen staat van dienst.


Microsoft Gold Partner

Wij ontwikkelden als eerste Nederlandse partner applicaties op het Azure Platform. Onze jarenlange toewijding aan de Azure Cloud maakt ons marktleider in ons veld.

Daarnaast zijn we Gold partner op het gebied van Application Development en DevOps.

  • Microsoft Gold Partner

    Cloud Platform

  • Microsoft Gold Partner

    Application Development

  • Microsoft Gold Partner

    DevOps


One Commercial Partner Catalog

Met Microsoft ontwikkelen wij specifieke oplossingen die we samen actief in de markt zetten. Momenteel zijn wij met twee van onze oplossingen terug te vinden in de One Commercial Partner Catalog: de Cloud Fit Test en Virtual Vaults. Virtual Vaults is een deelneming van Betabit.


Investeren in Microsoft partners

Microsoft werkt nauw samen met partnerbedrijven die productsoftware ontwikkelen op het Azure platform want het succes van deze partner is direct ook het succes van Microsoft. Dit type partner van Microsoft heeft hele specifieke wensen en knelpunten als het om softwareontwikkeling gaat. Wij lossen deze knelpunten op en daar gaan wij heel ver in. Wij bewijzen dit dagelijks en investeren zelfs in bedrijven die net zo ver durven te gaan als wij.


Nog vragen? Sjoerd helpt je graag verder


Contact