Ons kantoor in Servië

IMG_8026.jpg

40 collega's

In 2013 zijn we gestart met het werven van collega's in Servië. Het biedt ons nu een groep van 40 hoogopgeleide en gedreven vakmensen die we anders zouden missen in de huidige krappe arbeidsmarkt. We genieten elke dag van de internationale dimensie die onze buitenlandse collega's ons brengen. Ons buitenlandse kantoor groeit gestaag en kent strenge toelatingseisen. 


Greenwichtijd (GMT) Amsterdam

Een van de grote voordelen van Servische kantoren is het minimale tijdsverschil. Dit is maximaal 1 uur, afhankelijk van de winter- of zomertijd, waardoor onze teams in Servië heel goed kunnen samenwerken met teams van klanten in Nederland of in West-Europa.

We hebben in ons Servische kantoor breedbandverbinding en grote schermen om het samenwerken eenvoudig te maken. Zit vliegen er even niet in, dan zijn we dus toch altijd dichtbij.


2 uur van Eindhoven Airport

Het vliegveld in Belgrado is met een directe lijn bereikbaar vanaf Eindhoven Airport en is zo'n twee uur vliegen. Er is ook een directe lijn vanaf Schiphol. Vluchten zijn er meerdere dagen per week en op meerdere momenten in de dag. Reizen zijn daarmee flexibel in te plannen.


Landen in Belgrado

Ons hoofdkantoor in Servië is gevestigd in Belgrado niet ver van het vliegveld. Hier werkt een ervaren team van 50 developers en testers die meewerken aan een groot deel van onze projecten. Belgrado is cultureel gezien Europees en iedereen spreekt er goed Engels. Je voelt je er direct thuis. 

Ons Kantoor In Servië Belgrado Betabit

Cultuur en kernwaarden

In de Servische arbeidsmarkt staat ons jong kantoor hoog aangeschreven. Onze Servische collega's zijn gevoelig voor dezelfde kernwaarden als die we in Nederland voorstaan, namelijk vertrouwen, vakmanschap, toewijding, kennis en plezier.

Ons Kantoor In Servië Kernwaarden Betabit

Vragen? Sjoerd helpt je graag verder


Contact